25 Ιαν 2010

Πως καταντήσατε έτσι τον Ολυμπιακό;

Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν για τις επιλογές τους. Πρέπει να λογοδοτήσουν για την δουλειά που έκαναν στα γραφεία, αλλά και στο Ρέντη. Να μας πουν πως κατάντησαν έτσι τον Ολυμπιακό. Τα λέγαμε πριν από μία εβδομάδα πως οι Πειραιώτες έχουν χάσει το πρωτάθλημα. Οχι γιατί είχαν βρεθεί 7 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα ακολουθούσαν κι άλλες γκέλες.

Η ομάδα «φωνάζει» πως δεν μπορεί και είναι πολύ αργά για να διορθωθούν τα πράγματα. Οι παίκτες δεν έχουν δυνάμεις, δεν έχουν φρεσκάδα... Απλά δεν μπορούν. Από τα πρώτα λεπτά του χθεσινού αγώνα φαινόταν πως υπάρχει πρόβλημα. Οταν είσαι πιο αργός από τον ΠΑΟΚ, όταν τρως γκολ από κόντρα που έβγαλε ο Ιβιτς (!), τότε τι ψάχνουμε να βρούμε; Δυστυχώς τα πάντα πήγαν στραβά χθες. Οσοι βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη είδαν απογοητευμένοι έναν Ολυμπιακό που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ούτε μία σωστή επίθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χθες μια «χρυσή» ευκαιρία να ανακάμψουν. Τουλάχιστον ψυχολογικά. Με νέο προπονητή στον πάγκο και γνωρίζοντας πως ο «αιώνιος αντίπαλος» είχε αφήσει δύο βαθμούς στο Χαριλάου, όλοι περίμεναν πως αν μη τι άλλο θα μπουν δυνατά και θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην διεκδίκηση του τίτλου. Μάταια όμως. Ο Μπάντοβιτς θα... καεί γρήγορα. Δεν υπάρχει άλλοθι όμως για κάποιους παίκτες, που δείχνουν σαν βετεράνοι.

Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών υποστηρίζει πως θα στηρίξει τον Ντιόγο. Καλά θα ήταν να μας εξηγήσει γιατί πιστεύει πως ο Βραζιλιάνος θα γίνει ξαφνικά παίκτης για τον Ολυμπιακό. Δηλαδή τι άλλο μένει να δούμε για να καταλάβουμε και να δεχτούμε πως δεν γίνεται να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής; Ηταν «λίγος» ούτως ή άλλως; Δεν τον χειρίστηκαν σωστά στον Ολυμπιακό οι προηγούμενοι προπονητές; Λίγη σημασία έχει.

Η ουσία είναι πως δεν γίνεται να είναι ο βασικός φορ του Ολυμπιακού. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως ο Ντιόγο είναι το μοναδικό πρόβλημα των πρωταθλητών. Υπάρχουν κι άλλοι που θα έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη, τουλάχιστον, για την χθεσινή τους εμφάνιση. Οπως ο Ακης Στολτίδης, του οποίου το πρόβλημα ήταν ο Ζίκο. Οπως ο Οσκαρ που μετά από 1,5 χρόνο στον Ολυμπιακό έχει κάνει... 1,5 καλό ματς.

Τέλος πάντων, η φετινή χρονιά χάθηκε. Ας ελπίσουμε μόνο πως αυτή η κακή χρονιά δεν θα είναι το ξεκίνημα της κατηφόρας. Ας ελπίσουμε πως θα γίνουν αυτά που πρέπει για να διεκδικήσει και πάλι η ομάδα (του χρόνου πλέον) την κυριαρχία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES