25 Ιαν 2010

"Αφήστε με να φύγω"

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει και μάλιστα άμεσα από την ΑΕΚ, εξέφρασε ο Νάτσο Σκόκο σε Νίκο Θανόπουλο και Σταύρο Αδαμίδη, στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (25/01)! Οι διοικούντες επανέλαβαν για μία ακόμα φορά ότι δεν πωλείται, τουλάχιστον στην τωρινή μεταγραφική περίοδο και στην Ελλάδα. Αμέσως μετά τη συνάντηση του παίκτη, στα γραφεία πήγαν εκ νέου οι εκπρόσωποί του, που... έφαγαν πόρτα. Στην Ραπίντ ο Ιορντάκε, σύμφωνα με τον ρουμάνο πρόεδρο.
Ο Σκόκο κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας πήγε στα γραφεία της ομάδας όπου ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση, ενημερώνοντάς την ότι δεν είναι ικανοποιημένος στην Ενωση με τις υπάρχουσες συνθήκες και ζήτησε να αποχωρήσει. Οι διοικούντες του τόνισαν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και το θέμα τελείωσε εκεί, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον παίκτη.
Αμέσως μετά την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, στα γραφεία βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι του παίκτη χωρίς να υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση, απαιτώντας για πολλοστή φορά την παραχώρηση του πελάτη τους.
Η απάντηση που πήραν ήταν ίδια με τις προηγούμενες, ότι δηλαδή δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση συζήτησης προς αυτήν την κατεύθυνση. Στη συνέχεια, ο Αδαμίδης λειτουργώντας ως πρόεδρος -έστω και εν δυνάμει- ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχεια στο θέμα και η υπόθεση έκλεισε εδώ.
Κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν, με τους ίδιους να απειλούν για αποχή του παίκτη από την αγωνιστική δραστηριότητα και τους διοικούντες να απαντούν ότι δεν πρόκειται να τους ξαναδεχτούν σε συνάντηση! Συμπλήρωσαν μάλιστα ότι η ΑΕΚ δεν απειλείται από κανέναν.
Από την ΑΕΚ τονίζεται χαρακτηριστικά ότι η στάση της διοίκησης αλλά και του τεχνικού επιτελείου δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο και την αξία του. Ποντάρουν μάλιστα πολλά πάνω του για την προσπάθεια της Ενωσης για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Τώρα μένει βέβαια να φανεί και η στάση του ποδοσφαιριστή.
Στην Ραπίντ ο Ιορντάκε
Στο μεταξύ, τα τυπικά μένουν για το δανεισμό του Ιλιε Ιορντάκε στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας. "Ηρθαμε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Ιλιε Ιορντάκε. Ακόμη δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία, αλλά έχουμε συμφωνήσει προφορικά και σύντομα το θέμα θα κλείσει και τυπικά. Ο παίκτης θα έρθει στην ομάδα μας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES