21 Ιαν 2010

ΒΟΛΙΔΑ-ΠΕΡΟΒΟΛΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ. ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΒΟΛΙΔΑ 0-2 ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ (ΦΩΤΟΣ + ΒΙΝΤΕΟ). - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ !!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΒΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ



Παίζοντας καλύτερα η ΒΟΛΙΔΑ, ιδιαίτερα στο Β' Ημίχρονο νίκησε για δεύτερη φορά τον ΟΛΥΜΠΟ και πέρασε πανάξια στον τελικό. Τα γκολ της νίκης της ΒΟΛΙΔΑΣ πέτυχαν οι Στρατηγός στο 51' με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή και ο Γκερέκος στο 73' με κεφαλιά μετά από έξοχη προσπάθεια του Σπ. Σπίνουλα από δεξιά. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ δεν ήταν κακός, όμως υπετάγη σε ανώτερο αντίπαλο , ενώ μπορούσε να σημειώσει κάποιο γκολ.
Στον άλλο ημιτελικό ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, όμως η ομάδα του ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ πέρασε στον τελικό αφού μέτρησε το εκτός έδρας γκολ (1-1) του πρώτου αγώνα. Μετά τη λήξη του αγώνα στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ, στήθηκε τρελλό πανηγύρι από τους γηπεδούχους που άνοιξαν και σαμπάνιες!!!! Να υπενθυμίσουμε ότι η ιστορική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ προκρίνεται για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου και φυσικά το γεγονός αυτό πανηγυρίστηκε ανάλογα.

Μάλιστα ο πρωτομάστορας της μεγάλης επιτυχίας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κ. Γιάννης Χονδρογιάννης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδος του και συγχαίρει ποδοσφαιριστές, διοίκηση και φιλάθλους για την συμβολή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES