21 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Σχέδιο απόδρασης

Ασχέτως αν θα γίνει κάποια κίνηση για απόκτηση κεντρικού αμυντικού (μάλλον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το συγκεκριμένο ενδεχόμενο) στον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους μόνο την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη και τον τρόπο με τον οποίο θα αποδράσουν με το «διπλό» από το «Κ. Βικελίδης». Ο Νίκος Νιόπλιας κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, καθώς δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Αν και ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν έχει φανερώσει στις προπονήσεις τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, εν τούτοις αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη δοκιμασμένη συνταγή με τους «11» που συνήθως κατακτούν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συγκεκριμένα, οι «εκλεκτοί» του Νιόπλια αναμένεται να είναι οι Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σισέ. Το μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο Αργεντινός, που νιώθει ενοχλήσεις στα πλευρά μετά το χτύπημα αντιπάλου στον αγώνα με τον Πιερικό, αλλά μάλλον θα δώσει το «παρών» στην δύσκολη αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Από την άλλη, εκτός θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Σωτήρης Νίνης που έχει πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό δικέφαλο. Σαν να μην έφτανε αυτό στον νεαρό μεσοεπιθετικό, ταλαιπωρείται και από ίωση και όλα συνηγορούν στο να μην είναι διαθέσιμος.

Προβληματισμός με Γιούρκα

Εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει την ατυχία του. Ο ίδιος θεώρησε ότι σταδιακά θα έβρισκε τον ρυθμό του και θα έπιανε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν τον αφήνουν να «αγιάσει». Ενδεικτικό είναι ότι κάνει καθημερινές θεραπείες –πέρα από τις προπονήσεις- αλλά οι ενοχλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται. Μάλιστα, υπάρχει σκέψη στον Έλληνα αμυντικό να οδηγηθεί στο χειρουργείο αν διαπιστώσει ότι ο αχίλλειος τένοντας θα συνεχίσει να είναι η … «αχίλλειος πτέρνα» του.

Και ο «στρατιώτης» Σιμάο στη «μάχη»

Άλλο ένα «όπλο στη μάχη» του «Κ. Βικελίδης» θα έχει ο Νίκος Νιόπλιας και αυτό δεν είναι άλλο από τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Μοζαμβίκη στο Κόπα Άφρικα (ηττήθηκε με 3-0 σκορ από τη Νιγηρία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης)και βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής για το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, ο 21χρονος άσος αναμένεται να μεταβεί αρχικά στην πατρίδα του, ακολούθως να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα. Αν ο Σιμάο πατήσει και πάλι ελληνικό έδαφος αύριο βράδυ ή το αργότερο μέχρι το Σάββατο το πρωί, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη.

*Οριστικοποιήθηκε και επίσημα ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στη Θεσσαλονίκη, μετά τη θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Έτσι, τα 900 εισιτήρια που είχαν στη διάθεση τους οι «πράσινοι» θα επιστραφούν στον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES