21 Ιαν 2010

ΠΑΣάδες στα Γιάννενα Ντιέ, Ατεμπά

Παρά την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας βρίσκεται μόνο η παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Όπως τόνισε και ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Αναστόπουλος, πρωταρχικός στόχος είναι η σωτηρία και όχι μια αξιόλογη πορεία στον θεσμό του κυπέλλου. Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε, η διοίκηση προχωράει σε δύο κινήσεις που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της. Ο λόγος για τους Σερζ Ντιέ και Ατεμπά.

Η αρχή έγινε με τον Αράς, αλλά οι ιθύνοντες δεν σταματούν εκεί. Όπως φαίνεται, η επόμενη κίνηση θα είναι ο Σερζ Ντιέ που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Ο 32χρονος μεσοαμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει συμφωνήσει σε όλα με την ηπειρωτική ομάδα για συνεργασία ενάμισι έτους, με το συνολικό κόστος της μεταγραφής να φτάνει στα 230.000 ευρώ. Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται να γίνει στο επόμενο 48ωρο.

Πάντως, ο Ντιέ δεν θα είναι η τελευταία κίνηση του ΠΑΣ στο μεταγραφικό αλισβερίσι του Ιανουαρίου. Ο επόμενος θα είναι ο Ατεμπά Μπιλαγί που φαίνεται να είναι κοντά στην ομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορταζ, ο 28χρονος Καμερουνέζος αριστερός μπακ θα περάσει από ιατρικά τεστ και αν δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, ίσως βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Πλέον, η μοναδική εκκρεμότητα της ομάδας των Ιωαννίνων είναι η θέση του επιθετικού. Θέση για την οποία δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος στόχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES