21 Ιαν 2010

ΠΑΟΚ: Με καλή ψυχολογία και Ζαγοράκη

Με την ψυχολογία ανεβασμένη στα ύψη μετά τις τελευταίες επιτυχίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του Βιερίνια στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ικανοποίηση Σάντος για την εμφάνιση και την πρόκριση επί του Πανσερραϊκού. Επιστρέφει και τυπικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην προεδρία της ομάδας.

Ετοιμάζεται για ντέρμπι

Από τη σημερινή κιόλας προπόνηση θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Θεσσαλονίκης σταμάτησαν ήδη οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σήμερα θα διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να μην παίξει εναντίον του Πανσερραϊκού. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να γίνει γνωστή η έκταση του τραυματισμού του. Σίγουρα εκτός του αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης» θα είναι οι Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Τσιρίλο και Κρέσιτς και ο Φερνάντο Σάντος δεν θα ήθελε με τίποτα να δει ακόμη ένα από τα «όπλα» του να τίθεται εκτός μάχης.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι θα γίνει γνωστή η τιμωρία του Αντελίνο Βιερίνια. Ο ποδοσφαιριστής του «δικέφαλου του Βορρά» είχε αποβληθεί στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και με βάση το φύλλο αγώνα που έκανε λόγο για «βίαιη απώθηση», οι πιθανότητες να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες.

Και τυπικά Ζαγοράκης

Έτοιμος να αναλάβει και τυπικά τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της ομάδας είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στις Σέρρες. Ήδη κατατέθηκε από τη δικηγόρο του ερασιτέχνη, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, αίτημα για την ανανέωση της θητείας της διοίκησης. Ξεπεράστηκε και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την παρέμβαση του πρώην συμβούλου της ΠΑΕ, Ηλία Παντελιάδη, ο οποίος επιθυμούσε να εκλεγεί αιρετή διοίκηση και όχι προσωρινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES