21 Ιαν 2010

Τι αλλάζει ο Μπάντοβιτς


Άνεμος αλλαγής πνέει στον Ολυμπιακό με την έλευση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην τεχνική ηγεσία. Ο νέος προπονητής δεν αρκείται στην προσπάθεια αναπτέρωσης του ηθικού των παικτών του στις πρώτες του ημέρες στο τιμόνι της ομάδας, αλλά προχωρά και σε κάποιες δραστικές αλλαγές σε αγωνιστικό επίπεδο. Η αλλαγή του συστήματος σε 4-2-3-1 ή 4-3-3 είναι δεδομένη, όπως επίσης και οι αλλαγές προσώπων στην ομάδα. Ο «Μπόσκο» έδειξε πως σε πρώτη φάση προτίθεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον Ιεροκλή Στολτίδη, να μεταθέσει-ελλείψει και του Λουτσιάνο Γκαλέτι-τον Βασίλη Τοροσίδη στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και να καθιερώσει ως κορυφή της επίθεσης τον Ντιόγο.

Βάσει των πρώτων δειγμάτων γραφής, μία πιθανή σύνθεση για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Μαρέσκα, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Όσκαρ και Ντιόγο. Η συμμετοχή του Μήτρογλου θα κριθεί από το αν θα καταφέρει να προπονηθεί κανονικά μέχρι την Παρασκευή, ενώ στην αποστολή θα είναι ο Ντουντού, που είναι πλέον έτοιμος, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Ντάτολο.

Τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα περάσει ο Σωκράτης Κόκκαλης από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες, με σκοπό να τους φέρει προ των ευθυνών τους και να τους μεταδώσει την πίστη πως ο τίτλος δεν έχει χαθεί.

Σήμερα για Γκαλέτι

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της βιοψίας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, για να προσδιοριστεί αν και πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έσπευσε να διαψεύσει χθεσινά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Αργεντινός εξτρέμ δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Ο 29χρονος άσος παραμένει στο νοσοκομείο και θα συνεχίσει την αγωγή που ακολουθεί.

Ξεκαθαρίζει για Καστίγιο

Συγκεχυμένες εξακολουθούν να είναι οι πληροφορίες για τον Νέρι Καστίγιο. Στην υπόθεση εμπλέκονται διάφοροι μάνατζερ που διαβεβαιώνουν τον παίκτη και τον Ολυμπιακό πως η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα πει το «ναι» για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πειστεί, αφού δεν έχουν… χειροπιαστές αποδείξεις για κάτι τέτοιο. Το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά, όπως και αυτό του Νάτσο Σκόκο, για τον οποίο-όπως αναφέρει η «SportDay»-κατατέθηκε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ συν 50% ως ποσοστό μεταπώλησης στην ΑΕΚ, αλλά απορρίφθηκε. Οι μάνατζερ του Αργεντινού ζήτησαν ραντεβού με τον εκ των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρο Παππά, χωρίς να αποκλείεται η συγκεκριμένη περίπτωση να πάρει μετάθεση για το καλοκαίρι.

Και ξαφνικά… Μπελούτσι

Ο Λούα Λούα επέστρεψε, ο Καστίγιο το… προσπαθεί και φαίνεται πως ίσως ένας ακόμη παλιός γνώριμος θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Φερνάντο Μπελούτσι, που είναι δυσαρεστημένος με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην Πόρτο και θα ήθελε να παίξει δανεικός στην παλιά του ομάδα, κάτι που δεν βλέπουν με κακό μάτι και οι «ερυθρόλευκοι». «Νοσταλγεί την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αν επιθυμούσε και ο Ολυμπιακός την επιστροφή του, νομίζω πως θα μπορούσε να βρεθεί μία φόρμουλα για να έρθει δανεικός ως το καλοκαίρι. Έχω την πρόθεση να μιλήσω στον Ολυμπιακό για αυτό το θέμα», δήλωσε στον «Πρωταθλητή» ο μάνατζερ του Μπελούτσι, Αλμπέρτο Μέο.

Μένει ο Λεντέσμα

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εισηγήθηκε την παραμονή του Κριστιάν Λεντέσμα στον Ολυμπιακό κι έτσι δεν προχωρά το θέμα της παραχώρησής του στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός ευελπιστεί πως πλέον θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού ο νέος προπονητής τον εμπιστεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES