22 Ιαν 2010

Τρία νέα πρόσωπα!

Από τρία νέα πρόσωπα θα αποτελείται το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σύμφωνα με την “Sportday” ο εν δυνάμει πρόεδρος, Σταύρος Αδαμίδης έχει καταλήξει στην είσοδο των προσώπων αυτών, τα οποία πρόκειται να βοηθήσουν οικονομικά αλλά και τεχνοκρατικά την ομάδα.

Πρόκειται για έναν εφοπλιστή –μεσαίου μεγέθους- από το Λονδίνο, ο οποίος αναμένεται να συνεισφέρει οικονομικά στην ΠΑΕ, ένα στέλεχος εφοπλιστικής εταιρείας και έναν δικηγόρο.

Οι δύο τελευταίοι επελέγησαν από τον Σταύρο Αδαμίδη για βοηθήσουν τεχνοκρατικά την ΠΑΕ.

Στο νέο σχήμα του ΔΣ δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Κιντής, ο οποίος επί δύο μήνες συνεργαζόταν στενά με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Μεγάλο ερώτημα είναι και ο ρόλος του Νίκου Θανόπουλου. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναγνώρισε πως έκανε λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια.

Εάν δεχθεί να αναλάβει κάποιο άλλο κατώτερο πόστο από αυτό που είχε θα διαπιστωθεί στο επόμενο διάστημα.

Αγωνία για Σκόκο

Σήμερα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε θέτοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό γύρω από την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι πιθανότητες για να αγωνιστεί κανονικά είναι περισσότερες αλλά τα πάντα θα κριθούν σήμερα.

Η απουσία του Αργεντινού από την προπόνηση της Πέμπτης –πάντως- αντιμετωπίστηκε με καχυποψία από κάποιους στην ομάδα. Μεγάλο ρόλο έπαιξε το χρονικό σημείο, δηλαδή, μία ημέρα μετά την άρνηση της ΑΕΚ στο αίτημα που υπέβαλαν οι μάνατζέρ του για μεταγραφή.

Από την ΠΑΕ όμως, πιστεύουν ότι δεν έχει καμία σχέση με το παραπάνω γεγονός, διότι μέχρι στιγμής ο Αργεντινός ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα με τη συμπεριφορά του.

Από την πλευρά τους οι μάνατζερ του Σκόκο δεν αλλάζουν στάση. ο Μαρτίν Μοντέρο μίλησε στη Sportday και ξεκαθάρισε πως ο παίκτης επιθυμεί να φύγει τώρα από την Ένωση. "Διαψεύδουμε ότι μεταφέραμε οποιαδήποτε προσφορά από τον Ολυμπιακό. Επιβεβαιώνουμε έναν από τους λόγους για τους οποίους ζητήσαμε τη συνάντηση που είναι η μη τήρηση της υπόσχεσης της ομάδας προς τον παίκτη όσον αφορά στο αθλητικό πρότζεκτ της", τόνισε για τη συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο.

"Όχι" στο 1.8 εκατ. της Αϊντραχτ!


Αρνητικά απάντησε η διοίκηση της ΑΕΚ στην πρόταση ύψους 1,8 εκατ. ευρώ της Αϊντραχτ για την παραχώρηση του Τζεμπούρ. Ο Νίκος Θανόπουλος, όμως, μετέφερε πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση αυτή τη χρονική στιγμή. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει εάν η γερμανική ομάδα επανέλει με καλύτερη προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES