1 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Την Πέμπτη τα σπουδαία

Για την προσεχή Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκου Νοτιά, με τον υποψήφιο επενδυτή Χαράλαμπο Κοζώνη, για την υπογραφή του προσυμφώνου μεταβίβασης μετοχών του συλλόγου. Οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν και για το μείζον ζήτημα της ρευστότητας που υπάρχει στην ομάδα, μετά την αντίδραση των ποδοσφαιριστών για τις σημαντικές καθυστερήσεις στην καταβολή των οφειλομένων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν χθες οι κ.κ. Νίκος Νοτιάς και Χαράλαμπος Κοζώνης, ορίστηκε η συνάντησή τους για την ερχόμενη Πέμπτη (3/12) στη Φλόριντα των ΗΠΑ, προκειμένου να υπογραφεί από τις δύο πλευρές το προσύμφωνο μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ. Παράλληλα θα συζητηθούν και όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ».

Διορία από τους παίκτες

Μέχρι την προσεχή Παρασκευή έδωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ διορία στη διοίκηση για να τους καταβληθούν τα οφειλόμενα ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος αυτών. Σε διαφορετική περίπτωση θα απέχουν από την αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη!

Οι επιταγές που δόθηκαν σε ποδοσφαιριστές αποδείχτηκε πως ήταν χωρίς αντίκρισμα, αφού αρκετοί εξ αυτών πήγαν να τις εξαργυρώσουν και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν χρήματα. «Μας ξεφτίλισαν», έλεγαν οι παίκτες, οι οποίοι εκτός από απλήρωτοι αισθάνονται και προσβεβλημένοι από τη στάση της διοίκησης, ενώ ορισμένοι εξ αυτών αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και βλέπουν να καθυστερεί για τουλάχιστον 40 ημέρες ακόμη η ολοκλήρωση της πώλησης των μετοχών.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Βασίλης Δημητριάδης, που κατέβαλαν προσπάθειες να πείσουν τους παίκτες να αποσυρθούν κανονικά στο ξενοδοχείο εν όψει του ματς με την Έβερτον, επικοινώνησαν με τον Νίκο Θανόπουλο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση και μη έχοντας άλλη λύση, απευθύνθηκε στον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά και στον Χαράλαμπο Κοζώνη. Από την ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέχρι την Παρασκευή θα δοθεί λύση, έστω και προσωρινά (πιθανώς με την καταβολή μέρους των οφειλομένων).

Μέσα σε όλα… Έβερτον

Ο αγώνας της Τετάρτης με την Έβερτον (20:00), για το Europa League, πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά από όσα έγιναν τη Δευτέρα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το ματς αυτό δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γιάχιτς και Νέμεθ, στον Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και στον Ενσαλίβα που έμεινε εκτός για λόγους τακτικής. Αντίθετα, στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γκέντσογλου και το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, δηλαδή θα την αποτελούν οι: Σάχα, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Χέρσι, Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γεωργέας, Ζεράλντο, Χουανφράν, Άρτσε, Γιαχάγια, Ταχτσίδης, Λεονάρντο και Παυλής. Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται στις 15:00 με προπόνηση στους Θρακομακεδόνες και στις 17:30 ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Θέμα με Ιορντάκε

Θολό είναι το μέλλον του Ίλιε Ιορντάκε στην ΑΕΚ, αφού ο Ρουμάνος μέσος είναι απογοητευμένος με τον παραγκωνισμό του και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Ο μάνατζέρ του, Φλορίν Μανέα, θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για συζητήσεις. «Θέλω να μάθω τις προθέσεις της ΑΕΚ. Αν θέλει να τον κρατήσει και να του δώσει ευκαιρίες, έχει καλώς. Διαφορετικά, θα πρέπει να κοιτάξουμε τη λύση του δανεισμού. Υπάρχουν ρουμανικές ομάδες που τον θέλουν (σ.σ.: είχε αναφερθεί η Ραπίντ), αλλά καμία δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του, γιατί είναι υψηλό (σ.σ.: κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ) για το ρουμανικό ποδόσφαιρο. Ο Ίλιε είναι απογοητευμένος, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι», τόνισε στη «SportDay».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES