1 Δεκ 2009

Μπάγεβιτς: «Πρώτα η Έβερτον και τη Δευτέρα ...ό,τι νομίζουν»

Να συγκεντρωθούν στον αγώνα με την Έβερτον για το Europa League και με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και να αφήσουν προς στιγμήν τα οικονομικά προβλήματα ζήτησε από τους παίκτες του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της Τετάρτης. «Από την Δευτέρα ας κάνουν ό,τι νομίζουν», πρόσθεσε ο τεχνικός της Ένωσης .

«Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν δίκιο αλλά δε θέλω να προχωρήσω και να δώσω δικαίωμα σε κανέναν σε αυτά τα δύο ματς που έρχονται. Πιστεύω ότι θα βρούνε λύση και μέχρι να τελειώσουν αυτά τα δύο παιχνίδια θα έχουν τις υποχρεώσεις που πρέπει να έχουν», τόνισε ο προπονητής της Ένωσης με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα των παικτών.

«Να σκεφτούν αυτά τα δύο παιχνίδια και τη Δευτέρα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτή είναι η άποψη μου και το είπα και χθες», κατέληξε.

Για την αναμέτρηση με την Έβερτον, τα αμυντικά της προβλήματα και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον αγώνα η ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε: «Εχουν πρόβλημα αυτοί, έχουμε κι εμείς. Σχεδόν το ίδιο κι είναι πολύ καιρό μαζί μας. Το ματς θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες», δήλωσε και συνέχισε:

«Η Έβερτον είναι πολύ καλή ομάδα, τελευταία δεν τα πάει καλά και θα προσπαθήσει να έχει ένα καλό αποτέλεσμα και να αρχίσει πάλι. Εμείς αν πιάσουμε το παιχνίδι μας, που πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, γιατί μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες. Αν το πετύχουμε, θα το δούμε. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα είναι και αποτελεσματικοί», κατέληξε.

«Δεν είναι ένα»,τόνισε αρχικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το αγωνιστικό στοιχείο της Έβερτον που πρέπει η ομάδα του να προσέξει περισσότερο. «Έχει παίκτες ποιότητας, ψηλούς και δυνατούς, είναι ομάδα με ποιότητα και έχουν έναν ρυθμό που θα πρέπει να προσέξουμε πολύ», και συνέχισε αναφερόμενος στα ειρωνικά σχόλια του Ντέιβιντ Μόγιες από τον πρώτο αγώνα, ότι οι παίκτες της ΑΕΚ πέφτουν εύκολα στο έδαφος.

«Δίκιο έχει. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το ελληνικό. Είναι διαφορετικό το στυλ στις δύο χώρες. Δεν πιστεύω πάντως ότι οι δικοί μας πέφτουν επειδή θέλουν να πέφτουν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES