1 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Τι αλλάζει στα μεταγραφικά


Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτηση πρώτα ενός αριστερού μεσοεπιθετικού και όχι ενός φορ. Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχουν διαπιστώσει ότι ο Μήτρογλου «τραβάει» στη φετινή σεζόν και θέλουν να του δώσουν περισσότερες ευκαιρίες.

Επίσης, με τον νέο χρόνο αναμένεται να επιστρέψουν ο Ντιόγο και ο Ντάρμπισαϊρ, οι οποίοι την τρέχουσα περίοδο δεν έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους. Οι παραπάνω δύο λόγοι είναι που κάνουν τους Πειραιώτες να εξετάζουν την προοπτική να αποκτηθεί πρώτα ένας εξτρέμ (που μπορεί να παίξει κα ως «δεκάρι»), αντί να έρθει ένας επιθετικός (που επιθυμεί ο Ζίκο).

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα φέρονται να βρίσκονται ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς και ο Νέρι Καστίγιο. Στην περίπτωση που επιμείνει ο Ζίκο για την απόκτηση ενός στράικερ, τότε δεν αποκλείεται να «παίξει» ξανά το όνομα του Μπραντάο (της Βάσκο) του Αντριάνο, του Φρεντ και του Κέβιν Κουράνι (!) που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σάλκε (και έχει προταθεί στους νταμπλούχους Ελλάδας).

Εν τω μεταξύ, στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι εντός των ημερών περιμένουν πρόταση από τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη χώρα μας ο ατζέντης του Μπραντάο (συνεργάζεται με Γκερέιρο, Σουμπίνιο) και χθες υπήρξε ένα δημοσίευμα για τον Ιλάν της Σεντ Ετιέν.

Τα κεφάλια μέσα…

Την προσοχή τους στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη στρέφουν στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται (για πρώτη φορά) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μια… ανάσα από την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Στόχος τους είναι να βγουν αλώβητοι μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. «Πάμε να νικήσουμε την Ξάνθη, να πάρουμε την πρόκριση με την Αρσεναλ και μετά να νικήσουμε Πανθρακικό και Αρη», λένε στον Ολυμπιακό.

Εντός της ημέρας θα πάνε ο Ντιόγο και ο Ζεβλάκοφ στο Ιατρικό Κέντρο. Ο Βραζιλιάνος θα κάνει τον επανέλεγχο, προκειμένου να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του, και ο δεύτερος για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολωνός αμυντικός αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον προσαγωγό και σήμερα θα γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης. Από την πλευρά τους, ο Λεονάρντο και ο Μπράβο δεν έχουν κανένα πρόβλημα και αναμένεται να παίξουν στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Γκαλέτι: «Δίκαια στην κορυφή»

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έκανε το εξής σχόλιο στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Παρ' όλη τη μεγάλη χαρά από τον θρίαμβο, θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτή η νίκη άξιζε σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξή του σε όλους τους αγώνες μας. Ημασταν εμφανώς ανώτεροι επί 90 λεπτά και έτσι είμαστε δικαιωματικά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

* Τη στήριξη οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, αφού εξασφάλισε 1,200 εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES