1 Δεκ 2009

Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός

Σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Πέμπτη (3/12-12:30) κλήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός των «ερυθρόλευκων», άλλες πέντε ΠΑΕ κλήθηκαν για να απολογηθούν με βάση τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους, στους αγώνες της δωδέκατης αγωνιστικής της Superleague. Αναλυτικά οι κλήσεις από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ .

Β) ΠΑΕ Αρης : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης- ΠΑΕ Πανιώνιος. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Εργοτέλης. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός–ΠΑΕ Παναθηναϊκός. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ Πανιώνιος. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES