1 Δεκ 2009

Μαϊστόροβιτς: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε»

«Σίγουρα η κατάσταση δεν είναι εύκολη για εμάς. Θα πρέπει, όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τον σύλλογο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι πάντα ο στόχος μας», τόνισε ο σουηδός αμυντικός για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Όλοι όμως, ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει να δείξουμε στην Έβερτον από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε τη νίκη», πρόσθεσε ο Μαϊστόροβιτς και συνέχισε:

Αποφασισμένος και αυτός αλλά και οι συμπαίκτες του να κάνουν ό,τι μπορούν –παρά τα προβλήματα- για να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι με την Έβερτον για το Europa League δήλωσε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε 11 και όλοι παίζουμε μαζί. Στο πρώτο ματς δε φταίει η απουσία μου για το 4-0. Αύριο θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Θα το προσπαθήσουμε όλοι μας», τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και στο ενδεχόμενο να υπάρχουν προσφυγές...

«Δεν νομίζω. Δεν ξέρω βέβαια τι σκέφτονται οι συμπαίκτες μου αλλά δεν νομίζω πως αυτή είναι η λύση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο και στο τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Δεν είναι στα χέρια μας το να κάνουμε κάτι άλλο…», κατέληξε.

Μαϊστόροβιτς για Χέρτα…

Συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ δήλωσε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Χέρτα. «Εχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ και αυτό με ενδιαφέρει. Δεν μπορείς να ασχολείσαι με το τι γράφουν οι εφημερίδες. Το συμπέρασμα είναι ότι παραμένω εδώ και δε σκέφτομαι κάτι τέτοιο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES