9 Δεκ 2009

«Θέλουμε Νοτιά ή Κοζώνη»

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα των οπαδών της ΑΕΚ οι οποίοι είχαν κάνει «ειρηνική» κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ προς τον Νίκο Θανόπουλο, όταν ο πρόεδρος της Ένωσης βρέθηκε εκεί για να συνομιλήσει μαζί τους.

«Μας κοροϊδεύετε. Κρύβεστε. Δεν μας λέτε την αλήθεια», είπαν στον Νίκο Θανόπουλο. «Θα πρέπει να ενεργήσετε περισσότερο ήρεμα. Από όσο γνωρίζω μιλάει απευθείας ο Νοτιάς με τον Κοζώνη και μαθαίνουμε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία», ήταν η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ.

«Κάντε λίγη υπομονή. Όλοι προσπαθούμε για το καλό της ομάδας. Ακόμη κι αν δεν βρεθεί λύση υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Θα ενεργοποιηθούν οι μέτοχοι», είπε ο Νίκος Θανόπουλος για να λάβει την απάντηση των οπαδών. «Δεν θέλουμε εσένα. Θέλουμε να μιλήσουμε στον Νοτιά ή στον Κοζώνη».

Αισιοδοξία για τις υπογραφές

Ο Χαράλαμπος Κοζώνης έκανε πίσω όσον αφορά την εγγυητική των 15 εκ. ευρώ που ζητούσε από τους μετόχους της ΑΕΚ και η υπογραφή του προσυμφώνου είναι θέμα ωρών.

Όπως επιβεβαιώνεται, η πλευρά Κοζώνη κατέθεσε τις απαραίτητες εγγυήσεις στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ, ο οποίος φέρεται να πείστηκε για την οικονομική ευρωστία του Ελληνοαμερικανού επενδυτή. Εφόσον τελικά μπουν οι υπογραφές, οι ορκωτοί λογιστές θα αρχίσουν τον έλεγχο για το οικονομικό άνοιγμα στην ΠΑΕ και η μεταβίβαση θα ολοκληρωθεί αν αυτό δεν ξεπερνά τα 32,4 εκατ. ευρώ. Στο μεταξύ, οι δυο πλευρές από κοινού θα προσπαθήσουν να βρουν λύση στη χρηματοδότηση της ομάδας μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα καταστήσει αφεντικό στην ΠΑΕ τον Χαράλαμπο Κοζώνη.

Η δήλωση του κ.Κοζώνη είναι ξεκάθαρη και δείχνει πως η μεταβίβαση των μετοχών μπαίνει στην τελική ευθεία. «Ο κ. Νοτιάς πήρε τις νομικές εγγυήσεις και οι συζητήσεις επέστρεψαν στο πολύ καλό κλίμα που υπήρχε μεταξύ μας. Απέσυρα την τελευταία πρότασή μου και όπως είπε ο κ. Νοτιάς συζητούνται οι τελικές λεπτομέρειες για να υπογραφεί το προσύμφωνο και να ξεκινήσει ο έλεγχος»

Κάτι που επιβεβαιώνεται επίσημα και από την ΠΑΕ ΑΕΚ με την ακόλουθη δήλωση του κ.Νοτιά. «Συζητάμε σε άριστο κλίμα με τον κύριο Κοζώνη και επεξεργαζόμαστε την τελική φόρμουλα για να υπογραφεί το προσύμφωνο».

Η άλλη λύση…

«Αν δεν βρεθεί λύση υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Θα ενεργοποιηθούν οι μέτοχοι», είπε ο Νίκος Θανόπουλος στους οπαδούς της ΑΕΚ στη συνομιλία που είχε το βράδυ της Τρίτης στην κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ. Ποιο είναι αυτό το … «εναλλακτικό πλάνο»;

Σύμφωνα με πληροφορίες η λύση, η οποία προς το παρόν φαίνεται πως θα μείνει στο …ράφι, έχει να κάνει με την ενεργοποίηση των Νοτιά-Παππά –πιθανότατα και του Πόλυ Χατζηιωάννου- με τη συνδρομή επιχειρηματιών από το Λονδίνο –τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά-.

Πληρώθηκαν…

Συνέπεια στα όσα είχαν υποσχεθεί στους παίκτες έδειξαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Τελικά, οι ποδοσφαιριστές την Τρίτη είδαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς να «μπαίνουν» τα χρήματα από τους μισθούς. Μικρή ασυνέπεια υπήρξε μόνο ως προς το ποσοστό των δόσεων. Οι παίκτες είχαν ενημερωθεί πως θα λάβουν το 20% των δόσεων αλλά τελικά έλαβαν το 18%.

Επέστρεψε ο Καφές

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Παντελής Καφές. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ξεπέρασε τις ζαλάδες που είχε από το ατύχημα με το αυτοκίνητο του και γυμνάστηκε. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Τις επόμενες ημέρες θα κριθεί αν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES