9 Δεκ 2009

Σαργκάνης: Λογική ήταν η απομάκρυνση του Τεν Κάτε

ΠΑΟ: Σαργκάνης: Λογική ήταν η απομάκρυνση του Τεν ΚάτεΜας βλέπουν σαν Ουγκάντα


Ο Νίκος Σαργκάνης δήλωσε για την απόλυση του Τεν Κάτε στον "ΝovasportFm 94,6" :"Κατά καιρούς στον Παναθηναϊκό έχουν φύγει πολλοί αξιόλογοι προπονητές επειδή δεν έπαιρναν αποτελέσματα, όπως ο Ιβιτς, ο Σενέκοβιτς και ο Όσιμ. Έτσι είναι γιατί δεν μπορεί να φύγουν οι 22 ποδοσφαιριστές. Είναι γεγονός ότι αν έχεις καλό υλικό αναζητάς τι θα κάνεις με τον προπονητή, ένας φταίει δεν μπορεί να φταίνε όλοι. Αν έχεις ικανότητα και προσωπικότητα κάνεις καλή ομάδα.



Ο Παναθηναϊκός έχει κατά κοινή ομολογία καλούς παίκτες και δεν ήταν σωστή η διαχείριση του υλικού μέχρι τώρα. Άρα ήταν σωστή και λογική ήταν η απομάκρυνση του Τεν Κάτε. Έρχονται προπονητές ξένοι που δεν ξέρουμε τη φιλοσοφία τους και μας βλέπουν σαν Ουγκάντα. Αποτέλεσμα αυτού να μην πετυχαίνει η "χημεία" και να φεύγουν σαν αποτυχημένοι οι περισσότεροι. Όσο για τον Νίκο Νιόπλια, η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για το κρυφό χαρτί, όσον αφορά τους Έλληνες προπονητές. Είναι πάρα πολύ καλός τεχνικός και πολύ συγκεκριμένος, ξέρει τι θέλει από την ομάδα και τι λέει στους παίκτες.
Βέβαια, τώρα έχει να κάνει άλλη διαχείριση, γιατί άλλο η εθνική Ελπίδων που στηρίζεται σε νέα παιδιά, τα οποία τον είχαν σαν δάσκαλο και άλλο ο Παναθηναϊκός με τα τόσο μεγάλα ονόματα. Ωστόσο, τον πιστεύω πολύ γιατί διαβάζει το παιχνίδι, στήνει σωστά την ομάδα, προσεγγίζει σωστά τους ποδοσφαιριστές του και ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο".
Για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ: "Ο Ολυμπιακός θέλει απόψε την ισοπαλία για την πρόκριση. Μην κοιτάμε το γεγονός ότι η Άρσεναλ θα παίξει με τους αναπληρωματικούς, για αυτοί μπορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα να έβγαιναν πρωταθλητές. Όλοι αυτοί που θα παρατάξει ο Αρσέν Βενγκέρ θέλουν αποδείξουν ότι αξίζουν θέση και αυτό είναι επικίνδυνο και δύσκολο. Αν το αξίζει να προκριθεί ο Ολυμπιακός να το καταφέρει και να χαρούμε όλοι, αν δεν το αξίζει τι να κάνουμε. Είδατε τι έπαθαν με Ατλέτικο και Βόλφσμπουργκ. Και άλλες μεγάλες ομάδες κατέβασαν αναπληρωματικούς αλλά έκαναν ζημιές και πήραν αποτελέσματα, παρά το γεγονός ότι δεν "καίγονταν" για βαθμούς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES