9 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Φωνή λαού

Περισσότεροι από 400 φίλαθλοι της ΑΕΚ διαδήλωσαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι ζητώντας να βρεθεί λύση στα προβλήματα της ομάδας. Η διαμαρτυρία έγινε ειρηνικά, δίχως ύβρεις ή παρατράγουδα, και υπό τη διακριτική επιτήρηση μικρής αστυνομικής δύναμης, την ώρα που η κατάληψη στα γραφεία συνεχίζεται από το μεσημέρι της Τρίτης. Η συντονιστική επιτροπή είχε απευθύνει από νωρίς έκκληση στον κόσμο που θα έδινε το «παρών» να αποφύγει ακραίες ή βίαιες αντιδράσεις τονίζοντας πως θα θεωρούνταν προβοκάτσια.

Η κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ θα συνεχιστεί, με τους οπαδούς που είναι μέσα στο κτίριο να τονίζουν πως δεν θα αποχωρήσουν αν δεν βρεθούν λύσεις για την αγαπημένη τους ομάδας. Παράλληλα διαβεβαιώνουν πως θα διαφυλάξουν τον χώρο και θα τον παραδώσουν στην κατάσταση που τον… παρέλαβαν. Μάλιστα για το λόγο αυτό έχουν κλειδωθεί όλες οι αίθουσες των γραφείων της ΠΑΕ πλην του χολ και της αίθουσας που γίνονται οι συνεδριάσεις.

Κοζώνης ή… έκπληξη;

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Νίκος Νοτιάς για προσωπικούς λόγους και όχι της ΑΕΚ. Πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται και απίθανο το ενδεχόμενο να υπάρχει σχέση με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα με τις πληροφορίες που θέλουν επενδυτές από την αγγλική πρωτεύουσα να «μπαίνουν» στην ομάδα, σε ένα διοικητικό σχήμα με τους Νοτιά-Παππά-Χατζηιωάννου.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ, η συνάντηση του Νίκου Νοτιά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη έγινε σε καλό κλίμα. Ο μεγαλομέτοχος της" Ένωσης" φέρεται να έλαβε επαρκείς νομικές εγγυήσεις από την πλευρά του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία για την οικονομική του επιφάνεια. Οπότε, εκτιμάται ότι η υπογραφή του προσυμφώνου είναι θέμα ημερών. Μάλιστα, αναμένεται –εφόσον όλα πάνε καλά- οι υπογραφές να πέσουν μέχρι την Πέμπτη, με τα σχετικά έγγραφα να έχουν κάποιες τροποποιήσεις.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί, όμως, ότι ακόμη και η υπογραφή του προσυμφώνου δεν θα σημάνει την είσοδο του Κοζώνη στην ομάδα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου αλλά και τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

Εδώ …έρχονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Νίκο Νοτιά να …«μαγειρεύει πριν πεινάσει» και να είναι έτοιμος για την επόμενη ημέρα, εάν αυτή για κάποιους λόγους δεν θα συνδέει την ΑΕΚ με τον Χαράλαμπο Κοζώνη.

Τα χρήματα από τους μετόχους

Μέχρι να προκύψει …ρευστό από τη συμφωνία με τον Κοζώνη, οι μέτοχοι θα είναι αυτοί που θα καλύπτουν τις οικονομικές ανάγκες της ΠΑΕ. Χθες οι ποδοσφαιριστές έλαβαν μισθούς και το 18% των δόσεων από τα συμβόλαιά τους. Τα χρήματα για αυτό (λίγο πάνω από 300.000 ευρώ) εξασφαλίστηκαν από χορηγό της ΑΕΚ («Diners»). Όπως ενημέρωσε ο Βασίλης Δημητριάδης τον Παντελή Καφέ, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν ένα αντίστοιχο ποοστό (περίπου 20%) έναντι για τις δόσεις των συμβολαίων που τους οφείλονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES