6 Δεκ 2009

Κοβάσεβιτς: «Μεγάλη νίκη, μικρό ρόστερ»

Την άποψη ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού πρέπει τον Γενάρη να κάνει μεταγραφές για να ενισχύσει την ομάδα εξέφρασε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπως αναφέρει στη «SportDay», όπου αρθρογραφεί από την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

«Ετσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον Ολυμπιακό, το σημαντικό σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. Το πώς δεν ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Με τόσα προβλήματα ο Θρύλος κοιτάει μόνο πώς θα κερδίζει και πώς θα παραμείνει στην κορυφή. Το κατάφερε στην Ξάνθη, πήρε τους πόντους και συνεχίζει. Δεν μπορείς να ζητήσεις πολλά περισσότερα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Οταν παίζεις με τους ίδιους και τους ίδιους, δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές και να ξεκουράσεις βασικούς παίκτες. Τι παραπάνω να κάνει ο Ζίκο, όταν κοιτάει στον πάγκο και δεν βλέπει λύσεις; Τα πιτσιρίκια έχουν ταλέντο και όλο το μέλλον μπροστά τους, αλλά με όλο τον σεβασμό δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα απ' αυτά για να πάρεις ένα ματς. Αν η Ξάνθη ισοφάριζε, τι αλλαγή θα μπορούσε να κάνει ο τεχνικός του Ολυμπιακού για να πάρει το παιχνίδι;»

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Ολυμπιακός μεταφέρει τώρα την πίεση στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να συνεχίσει έτσι, παίζοντας με καρδιά και πάθος σε όλα τα ματς έως τον Γενάρη. Τότε η διοίκηση πρέπει να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές για να δέσει η ομάδα και να μη βλέπουμε συνέχεια την ίδια εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES