6 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Και τώρα η πρόκριση!

Τον «τελικό» με την Άρσεναλ σκέφτονται πλέον στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη νίκη (1-0) στην έδρα της Ξάνθης. Οι Πειραιώτες έφυγαν με το πολύτιμο «τρίποντο» από τα Πηγάδια και τώρα θέλουν να πάρουν το «εισιτήριο» για τους «16» του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μόλις έναν βαθμό μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μπορεί να παράσουν ακόμα και αν ηττηθούν από τους «κανονιέρηδες», εφόσον η Σταντάρ Λιέγης δεν νικήσει την Άλκμααρ.

Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) οι νταμπλούχοι Ελλάδας υπολογίζουν μόνο τον Ζαουάντ Ζαϊρί. Ωστόσο, είναι ανοιχτό ο Τοροσίδης να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αφού θα κάνει αγώνα δρόμου για να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.

«Η πίεση στον Παναθηναϊκό»

Στο παιχνίδι με την Ξάνθη στάθηκε ο Ζίκο, αναρτώντας σχόλιο στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε να μας αποφέρει προβάδισμα μεγαλύτερο του ενός γκολ. Δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες, αλλά εκείνο που μας μένει στο τέλος είναι ότι φύγαμε από το γήπεδο με τους τρεις πόντους και αυξήσαμε την πίεση στον Παναθηναϊκό», έγραφε ο Βραζιλιάνος προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Μέλμπεργκ μίλησε για το παιχνίδι με την Αρσεναλ την ερχόμενη Τετάρτη: «Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Αρσεναλ έχει ήδη προκριθεί, εμείς όμως όχι και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας χαρίσει την πρόκριση».

Ο Μαρέσκα τόνισε: «Τώρα έχουμε το πιο σημαντικό ματς, αυτό με την Αρσεναλ, το οποίο θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό απ' αυτό με τον Παναθηναϊκό γιατί είναι ένα ματς που πρέπει να πάρουμε για να μπούμε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ».

Νικοπολίδης: «Αυτά θα κρίνουν τον τίτλο…»

Την άποψη ότι τα παιχνίδια με τους «μικρούς» θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή εξέφρασε ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας στη «Real News». «Ο Ολυμπιακός μέσα από τα προβλήματά του γίνεται πιο μεγάλος, γιγαντώνεται. Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι, αλλά τα ματς απέναντι στους θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους θα κρίνουν τον τίτλο», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο 38χρονος τερματοφύλακας μίλησε για τον Κετσπάγια: «Αν δούμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα, τότε θα διαπιστώσουμε ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό».

Καταλήγοντας, ο Νικοπολίδης αποκάλυψε ότι το 2002 είχε πρόταση από την Μπόλτον και αναφέρθηκε στην Εθνική: «Δεν μπορώ να πάω φυτευτός και να πω "γεια σας, ήρθα να παίξω". Θα είναι άδικο για τα παιδιά που κατέκτησαν την πρόκριση για τη Νότιο Αφρική. Πιστεύω ότι μπορούν να διακριθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES