6 Δεκ 2009

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-1 (Ημίχρονο)

45+2' ΛΗΞΗ του πρώτου μέρους.

45+1' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, 2-1. Εκτέλεση κόρνερ για τον Ατρόμητο με τον Μπρίτο, η άμυνα των πρασίνων πιάστηκε στον ύπνο και ο Μελισσάς με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Τζόρβα.

45' Δύο λεπτά θα είναι ο εξτρά χρόνος, σύμφωνα με τον 4ο διαιτητή.

41' Συστημένη μπαλιά για τον Καλαντζή στην μικρή περιοχή, σηκώθηκε ανενόχλητος για την κεφαλιά, η οποία ήταν απελπιστικά άστοχη.

36' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Σισέ πλάσαρε όμορφα από το ύψος της περιοχής, η προσπάθειά του όμως σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

34' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, 2-0. Αδυναμία των αμυντικών του Ατρομήτου να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή και ο Κατσουράνης με γυριστό σουτ διαπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα προσωπικά.

30' Ακυρωθέν γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης έδωσε κάθετα την μπάλα στον Σισέ, ο Γάλλος επιθετικός βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και την έστειλε στα δίχτυα, αλλά το τέρμα που πέτυχε δεν μέτρησε ποτέ, μια και είχε και ξεκινήσει από θέση οφσάιντ την προσπάθειά του.

26' Συνεργασία Αναστασάκου-Μπλένχιο, ο τελευταίος σούταρε λίγο έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Τζόρβα να πέσει στη δεξιά του γωνία, προκειμένου να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

23' Οι παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε δείχνουν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, μα οι φιλοξενούμενοι βγαίνουν εύκολα στην επίθεση.

19' Ατομική ενέργεια του Νίνη, σουτ του νεαρού μέσου μέσα στην περιοχή, έπεσε και έδιωξε με τα πόδια ο Μιχαηλίδης.

18' Ο Νάστος έκανε μια κούρσα απ' τη δεξιά πτέρυγα και σέντραρε παράλληλα σημαδεύοντας τον Περόνε στην καρδιά της άμυνας, η κεφαλιά όμως του τελευταίου από κοντινή απόσταση, με τον Τζόρβα εκτός θέσης, πέρασε άουτ.

10' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, πέφτει και μπλοκάρει σταθερά ο Μιχαηλίδης.

6' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, 1-0. Ο Καραγκούνης γύρισε ψηλοκρεμαστά την μπάλα από τα αριστερά προς το κέντρο και ο Κατσουράνης με ένα μονοκόματο ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μιχαηλίδη και στα δίχτυα.

4' Τα δύο σύνολα περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Ρουκάβινα, Νίνης, Καντέ, Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Αναστασάκος, Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο, Νάστος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καλαντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES