6 Δεκ 2009

Ουζουνίδης: «Ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα»

Φανερά εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της ομάδας του κάμπου έριξε το φταίξιμο για την ήττα στον διαιτητή του αγώνα (Παπασταμάτης), ενώ έφυγε αμέσως μετά την ομιλία του χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

«Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο όμως είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω σε έναν κακό διαιτητή, του οποίου οι αποφάσεις καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο κ. Ουζουνίδης για να προσθέσει πως «στη φάση του πέναλτι έχει προηγηθεί φάουλ του Βιεϊρίνια πάνω στο Μπουκουβάλα».

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους στο σημερινό ματς. Σε τέτοια παιχνίδια οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα όλες οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας» κατέληξε ο τεχνικός των “βυσσινί”.

Σάντος: «Υπάρχει πέναλτι, δίκαιη νίκη»

Ευχαριστημένος για τη δίκαιη, όπως τη χαρακτήρισε, νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος στους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» ωστόσο δεν ήταν ευχαριστημένος με τα τελειώματα που είχαν οι παίκτες του, στις ευκαιρίες που έκανε η ομάδα.

«Σήμερα πήραμε μια δίκαιη νίκη, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες κατέβηκαν για να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Μπήκαμε πιο δυνατά από τον αντίπαλό μας στο ματς και για 20 λεπτά είχαμε την υπεροχή και κάναμε φάσεις, όμως μετά η Λάρισα εξισορρόπησε το ματς» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναφερόμενος στους παίκτες του τόνισε: «Είχαμε πολύ κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια και αν ήμασταν πιο ήρεμοι και πιο ουσιαστικοί θα είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Αν ήταν ο Γκαρσία στο γήπεδο θα ήμασταν πιο ψύχραιμοι στο παιχνίδι μας».

Τέλος για τη φάση της ανατροπής του Βιεϊρίνια, απάντησε λακωνικά: «Υπάρχει πέναλτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES