5 Δεκ 2009

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χωρίς «Ελέ» και πάλι

Εκτός πλάνων του Γιώργου Παράσχου, τίθεται τελικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ο πορτιέρο των «νεοφώτιστων» δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα, ο Κώστας Μεδρινός ακολούθησε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έτσι θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον «Γηραιό».

«Μονόδρομος η νίκη»

Ο αρχηγός των Ηπειρωτών, Γιώργος Ντάσιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι τελικό. «Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι, ειδικά μέσα στο γήπεδο μας, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω τελικό. Έτσι, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, η νίκη είναι μονόδρομος», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος αμυντικός.

Καταλήγοντας, προέτρεψε του φιλάθλους της ομάδας του, να τους στηρίξουν για ακόμη μια φορά, αποτελώντας τον 12ο παίκτη. «Στην προσπάθεια για ανάκαμψη της ομάδας μας χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε την στήριξη των φιλάθλων μας. Θέλουμε τον 12ο παίκτη δίπλα μας, ώστε να μας δώσει τη ψυχολογική ώθηση να φτάσουμε σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES