5 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Διαλύονται τα «μαύρα σύννεφα»

Η διάψευση του Δημήτρη Χατζηχρήστου, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ συνομιλεί (ή έχει έρθει σε συμφωνία) με Ισραηλινό επιχειρηματία στο θέμα του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, φαίνεται ότι γλύτωσε το deal από το να τιναχτεί στον αέρα, ανάμεσα σε Νίκο Νοτιά και Χαράλαμπο Κοζώνη. Μέχρι την Κυριακή η υπογραφή του προσυμφώνου μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κ. Κοζώνη. Βρέθηκε η λύση με τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.

Ο Χαράλαμπος Κοζώνης, όταν πληροφορήθηκε, πριν λίγες μέρες, πως η Ερασιτεχνική ΑΕΚ παζαρεύει το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με άλλον επιχειρηματία, εξοργίστηκε. Το επίδοξο αφεντικό της «Ένωσης», που ενδιαφέρεται «πολύ ζεστά» (και) για το γήπεδο, δε θεωρεί πως υπάρχει λόγος να αναλάβει την ΠΑΕ, αν δεν έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει ο ίδιος τη νέα έδρα της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο κ. Κοζώνης ισχυρίστηκε πως έφτασε στα χέρια του έγγραφο, το οποίο υπέγραφαν μέλη της Ερασιτεχνικής, κάτι το οποίο, όμως, κρίθηκε ως σαμποτάζ!

Έτσι, ο κ. Κοζώνης «πάγωσε» τις διαπραγματεύσεις και αυτός ήταν ο (μοναδικός) λόγος που δε συναντήθηκε μαζί του, προχθές, ο Νίκος Νοτιάς. Και όχι λόγω της κακοκαιρίας…

Πλέον και ύστερα από τη διάψευση του Δημήτρη Χατζηχρήστου στο θέμα του γηπέδου, η πλευρά Κοζώνη υποστηρίζει πλέον πως «το πρόβλημα ξεπεράστηκε» και υπογραφές θα «πέσουν» σύντομα, ίσως και μέχρι την Κυριακή.

Ο κ. Χατζηχρήστος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, χαρακτήρισε ύποπτη την προσπάθεια να αποδοθεί στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ (της οποίας είναι πρόεδρος) οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ τόνισε την ανάγκη να βρεθεί άμεση λύση.

Δείτε εδώ όσα είπε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος

Ανακωχή!

Οι παίκτες της ΑΕΚ, αν και είχαν απειλήσει τη Δευτέρα με αποχή αν δεν πληρωνόντουσαν μέχρι χθες, αποφάσισαν να παίξουν με τον Πανιώνιο (Κυριακή 5/12, 19:00). Την Τρίτη αναμένεται να καταβληθούν στους ποδοσφαιριστές οι μισθοί, την Τετάρτη κάποιες δόσεις έναντι και μέσα στο Δεκέμβριο θα εξοφληθούν, όπως τους διαβεβαίωσε ο Βασίλης Δημητριάδης. Πάντως, όσα τους είπε ο κ. Δημητριάδης δεν ήχησαν καθησυχαστικά στ’ αυτιά τους, καθώς κι άλλες φορές έχουν ακούσει δεσμεύσεις.

SOS …Σκόκο!

Οι φήμες για πιθανό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του καλύτερου παίκτης της «Ένωσης», Νάτσο Σκόκο, έχουν προκαλέσει αναστάτωση. Η ΑΕΚ, για να είναι καλυμμένη, φροντίζει για την άμεση εξόφληση του παίκτη, στον οποίο χρωστάει 130.000 ευρώ. Πάντως, από την πλευρά του (και του μάνατζέρ του) δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο Αργεντινός θέλει να φύγει.

Χωρίς Καφέ με Πανιώνιο

Εγκεφαλική διάσειση και κάκωση αυχενικής μοίρας υπέστη ο Παντελής Καφές, έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε και θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, καθώς και σε μαγνητική εγκεφάλου.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, όπως ήταν λογικό, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρ’ όλα αυτά, κατάφερε, παρά τις πολλές απουσίες να συμπληρώσει 20μελη αποστολή, ενόψει του αγώνα στη «Νέα Σμύρνη».

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Νάτσο Σκόκο, Κριστιάν Νέμεθ και Σανέλ Γιάχιτς, οι οποίοι ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Εκτός της 20αδας για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, πάντως, για λόγους τακτικής, έμεινε και ο Χουανφράν.

Η 20μελης αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Αραούχο, Γεωργέας, Αλβες, Καράμπελας, Ενσαλίβα, Γκερέιρο, Ταχτσίδης, Χέρσι, Μανωλάς, Αρτσε, Μπλάνκο, Μαντούκα, Ιορντάκε, Παυλής, Γκέντσογλου, Γιαχάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES