5 Δεκ 2009

Όλα είναι πράσινα. Κι ο Ολυμπιακός πρώτος κύριε Κουκουλάκη…

Το έχετε πάει χαμπάρι, πως πάνε τα πράγματα; Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ένας πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Σ. Πιλάβιος. Κι αντιπρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ν. Πατέρας. Ο δε πρόεδρος της Λίγκας είναι επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναίκός, Ν. Πατέρας.

• Όλα πράσινα είναι, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, ακόμη τουλάχιστον, κύριε Κουκουλάκη. Κι εγώ νομίζω ότι ο διεθνής ρέφερι από το Ηράκλειο έχει την ευκαιρία σήμερα στην Ξάνθη να κάνει ρεσιτάλ. Και να διαψεύσει τις Κασσάνδρες. Κι εμένα μαζί, που θεωρώ ότι η επιλογή του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μόλις μία εβδομάδα από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0 και το γκρέμισμα του ΠΑΟ από την κορυφή της βαθμολογίας, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν άστοχη εκ μέρους της ΚΕΔ.

• Γιατί τώρα που το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά, δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να πάει να σφυρίξει το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη ένας διαιτητής, που στην καριέρα του όσες φορές (και δεν είναι λίγες-και είναι και σε σημαντικά παιχνίδια) έχει παίξει τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, τον Παναθηναϊκό, αυτός έχει κερδίσει. Πάντοτε.

• Και το ακόμη πιο φοβερό είναι ότι με τον Κουκουλάκη έχει παράδοση πολύ καλώς αποτελεσμάτων και η αποψινή αντίπαλος του Ολυμπιακού, η Ξάνθη. Μαζεύονται πολλά, δηλαδή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES