5 Δεκ 2009

Ιδού… η Ρόδος γιο τους «Φαίακες»!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο ΑΟ Κέρκυρα στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρόδο, στο νησιώτικο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής. Έχοντας… ακμαιότατο το ηθικό τους, οι «Φαίακες» θα επιδιώξουν να προσθέσουν τρεις ακόμη πόντους στη βαθμολογική συγκομιδή τους και να κάνουν έτσι ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς τη Σούπερ Λιγκ, διατηρώντας παράλληλα το αήττητό τους στο Πρωτάθλημα.
Πρόκειται, όμως, για ένα ματς που κρύβει κινδύνους και παγίδες, αφού οι Ροδίτες βρίσκονται σε δυσχερή θέση και «καίγονται» για βαθμούς.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Ούτε από το αυριανό παιχνίδι λείπουν τα προβλήματα για τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βενέτη και Μακρυδημήτρη και τους τραυματίες Παρασκευαϊδης και Σμαρτ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μπερνς και Ιωάννου, οι οποίοι όμως προέρχονται από τραυματισμό.

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
Η Ρόδος βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, έχοντας δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.Στην έδρα τους οι Ροδίτες έχουν μέχρι τώρα μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ο αγώνας μεταξύ Ρόδου -ΑΟ Κέρκυρα θα γίνε αύριο Σάββατο και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Ο Διαγόρας», με ώρα έναρξης τις 15:00 και με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ-3. Διαιτητής θα είναι ο Περικλής Γκιόλιας από τον Σύνδεσμο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES