5 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Με Γκαλέτι βασικό

Με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα (έπειτα από ένα μήνα)ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Ξάνθης (19:00-ΝΕΤ) με σκοπό να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» παραδοσιακά δυσκολεύονται στη συγκεκριμένη έδρα για αυτό και ο Ζίκο ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή. Εκτός ο Ζαϊρί, με τα ίδια πρόσωπα του ντέρμπι θα παρατάξει ο Βραζιλιάνος τεχνικός την ομάδα του.

«Είμαι χαρούμενος που θα επιστέψω και πάλι» είπε ο Γκαλέτι κατά την άφιξη της αποστολής στην Ξάνθη, «μαρτυρώντας» ότι θα βρίσκεται στους πρώτους «11» του Ζίκο. Οι υπόλοιποι είναι οι…γνωστοί. Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Μαρέσκα, Ντουντού, Όσκαρ, Λεονάρντο (αριστερά) και Μήτρογλου. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός των Πειραιωτών, έδωσε το σύνθημα της νίκης, λέγοντας: «Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία, έτσι και αυτό. Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα και στο γήπεδο της ακόμα καλύτερη. Με προσοχή και συγκέντρωση από την αρχή θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Παρόμοια και τα λεγόμενα του Ντουντού, που δήλωσε: «Από εμάς εξαρτάται η έκβαση του αγώνα. Είμαστε πρώτοι και πρέπει να παραμείνουμε στην κορυφή. Πρέπει να αυξήσουμε τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς για να προκαλέσουμε άγχος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού».

Η «ίωση» των… τραυματιών ξαναχτυπά

Με την επιστροφή των Λουτσιάνο Γκαλέτι και Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο Ολυμπιακός έδειχνε να αφήνει πίσω του τα προβλήματα των τραυματισμών, αλλά φαίνεται ότι θα αργήσουμε πολύ να δούμε τους πρωταθλητές να αγωνίζονται πλήρεις. Κι’ αυτό γιατί ο Ζαουάντ Ζαϊρί προστέθηκε εσχάτως στην μακρά λίστα των τραυματιών.
Ένα σφίξιμο που ένιωσε στο πόδι ο Μαροκινός κατά τη διάρκεια της προπόνησης ήταν αρκετό για να αποκλειστεί από την αποστολή και να μην ταξιδέψει στα Πηγάδια με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χαφ των «ερυθρολεύκων» είναι άλλος ένας «πρωτοκλασάτος» παίκτης που δεν πήγε στην Ξάνθη, αφού και οι Ντιόγκο, Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Στολτίδης, Τοροσίδης είναι εκτός, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Αδιαφορεί για τον αγώνα η Άρσεναλ;

Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση της Άρσεναλ να έρθει στην Αθήνα την Τρίτη το βράδυ και μάλιστα η συνέντευξη Τύπου του Αρσέν Βενγκέρ να δοθεί 15’ μετά την άφιξη της ομάδας. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ούτε καν θα προπονηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», δείγμα ίσως της αδιαφορίας που δείχνουν οι Άγγλοι για το συγκεκριμένο ματς. Πάντως, το ίδιο είχε κάνει όταν έφτασε στην Ολλανδία, για να αγωνιστεί με την Άλκμααρ.
Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, αυτά θα είναι προς πώληση από τη Δευτέρα (7/12). Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά την τελευταία αναμέτρηση για την πρώτη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου ή από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org). Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν μέσω της Citibank.

Μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ και ανάλογα με το αποτέλεσμα του (αν έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός να προκριθεί στην επόμενη φάση δηλαδή) θα παρθούν οι αποφάσεις για τις μεταγραφές. Πρώτος στόχος παραμένει η απόκτηση ενός ποιοτικού μέσου, με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ο Ζίκο, όμως, επιθυμεί και την απόκτηση ενός φορ και έτσι ίσως υπάρξουν δύο προσθήκες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES