5 Δεκ 2009

ΠΑΟ: Επιστροφή στις νίκες

Τρία παιχνίδια μακριά από τη νίκη έχει μείνει ο Παναθηναϊκός και η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις σε συνδυασμό με την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι τα βασικά ζητούμενα στα αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο (16:45-ΝοvaSports 1) για τους «πράσινους». «Άμεσα ανάκαμψη» το μήνυμα της διοίκησης. Άρεσε στον Χενκ Τεν Κάτε ο Αντε Ρουκάβινα και μάλλον ο Κροάτης θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Εκτός θα μείνει ο Σεμπάστιαν Λέτο από το ματς με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Ο Νικόλας Πατέρας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος έπειτα από τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του. «Το κακό τρίτωσε, αλλά ως εδώ. Η ανοχή τέλος». Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του τη νίκη με τον Ατρόμητο και αν είναι δυνατόν αυτή να συνδυαστεί από καλό ποδόσφαιρο και μεγάλο σκορ.
Είναι ξεκάθαρο πως το μήνυμα της διοίκησης είναι προς όλες τις κατευθύνσεις. Το καλοκαίρι δαπανήθηκαν πάρα πολλά χρήματα για να δημιουργηθεί η ομάδα και ευθύνες έχουν άπαντες. Και ο προπονητής, αλλά και οι παίκτες και γι΄ αυτό ο Νικόλας Πατέρας δεν θα ανεχθεί από κανέναν άλλες τέτοιες εμφανίσεις.

Με 4-4-1-1 κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Χενκ Τεν Κάτε αποφάσισε να εγκαταλείψει το 4-2-3-1 με το οποίο παρέταξε τον Παναθηναϊκό στο ματς με τη Γαλατασαραϊ και λέγεται πως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα επιλέξει το 4-4-1-1 με τον Αντε Ρουκάβινα να παίρνει θέση πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ ως κρυφός κυνηγός.

Ο Κροάτης επιθετικός άρεσε στον Ολλανδό τεχνικό στο ματς της Πέμπτης για το Europa League και έτσι ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα του δώσει ακόμη μια ευκαιρία απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου. Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Καραγκούνης θα παίξει αριστερά με τον Σωτήρη Νίνη να βρίσκεται στο δεξί άκρο της ομάδας του ενώ Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο θα αγωνιστούν στα χαφ. Η τετράδα της άμυνας θα είναι Σεϊταρίδης, Βύντρα, Καντέ και Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES