10 Δεκ 2009

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Βιεϊρίνια!

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2013 θα φοράει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Στο συμβόλαιο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού έχει οριστεί ρήτρα 15.000.000 ευρώ και υπάρχει αύξηση στις αποδοχές του. Ο 23χρονος παίκτης τη φετινή σεζόν μετρά 13 εμφανίσεις με τη φανέλα του «Δικεφάλου», έχοντας πετύχει 5 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου και της συνεργασίας της με τον Adelino Andre Freitas Vieirinha έως το καλοκαίρι του 2013».

Κοντά σε συμφωνία με Κριστιάνο

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης του μεταγραφής ενόψει της περιόδου του Ιανουάριου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται ότι βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα, ο οποίος ανήκει στην Πάκος Φερέιρα. Το συμβόλαιο του 26χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την πορτογαλική ομάδα.

Για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί, σύμφωνα με τον Τύπο στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η αποχώρησή του από την Πάκος Φερέιρα είχε προδιαγραφεί στις αρχές της εβδομάδας, όταν δεν πήγε στην προπόνηση και η διοίκηση του έδωσε το ελεύθερο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κριστιάνο φαίνεται ότι θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών έναντι του ποσού των 150.000 ευρώ. Τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέλαβε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος είχε πάει πριν από λίγες ημέρες στην Πορτογαλία και έπεισε τον ποδοσφαιριστή αλλά και τον εκπρόσωπό του, που συνεργάζεται με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES