10 Δεκ 2009

Χριστοβασίλης: «Όλο το βάρος στους παίκτες»

Στους ποδοσφαιριστές πέφτει από εδώ και στο εξής το βάρος, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Super FM 104.3».

«Αυτή τη στιγμή το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής έφυγε, τώρα θα πρέπει να αποδείξουν ότι μόνο αυτοί δεν έφταιγαν. Πάνω απ΄ όλα, όμως, πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Παράσχο. Ο άνθρωπος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Δεν πιστεύω ότι η ευθύνη είναι μόνο στον προπονητή. Ίσως και αυτός να έχει κάνει λάθη, αλλά από εκεί και πέρα ένα μεγάλο λάθος έχουν και οι ποδοσφαιριστές αλλά και εμείς ως διοίκηση», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Σχετικά με τον άνθρωπο που πρόκειται να αναλάβει τον πάγκο των Ηπειρωτών, πρόσθεσε ότι «ήδη έχουμε αναθέσει την ομάδα στον κ. Γεωργούλη και το συντομότερο δυνατό θα φέρουμε έναν προπονητή αντάξιο της ομάδας μας. Θέλουμε έναν προπονητή που να έχει όραμα, όρεξη και να είναι νέος και φιλόδοξος».

Όσον αφορά τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΠΑΣ το τελευταίο διάστημα, τόνισε: «Η ομάδα άρχισε πολύ καλά, η απόδοση ήταν πολύ καλή, στην πορεία κάποια στραβά αποτελέσματα μάς έφεραν λίγο πίσω και η ψυχολογία των παικτών έπεσε», ενώ για τις μεταγραφές της ομάδας είπε: «Τον Ιανουάριο θα γίνουν κάποιες «εκκαθαρίσεις» και θα αποχωρήσουν τουλάχιστον πέντε παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES