10 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Αναμονή και… υπομονή

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η υπογραφή του προσυμφώνου ανάμεσα στον Νίκο Νοτιά και τον Χαράλαμπο Κοζώνη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε για περίπου μία ώρα με τους οπαδούς που συνεχίζουν την κατάληψη στα γραφεία της ομάδας τούς διαβεβαίωσε πως μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν μπει οι υπογραφές. Χαρακτήρισε σοβαρό άνθρωπο, που αγαπά την ΑΕΚ τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, ωστόσο είναι πασιφανές από όσα είπε πως δεν έχει ακόμη ικανοποιηθεί από τις εγγυήσεις που του έχουν παρουσιαστεί για τις οικονομικές δυνατότητές του, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Οι οπαδοί της «Ένωσης» δεν ικανοποιήθηκαν από όσα τους είπε ο μεγαλομέτοχος χαρακτηρίζοντας ανεπαρκείς τις εξηγήσεις του και αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη στα γραφεία της Γράμμου, ωσότου υπάρξει λύση που θα τους ικανοποιεί και θα εξασφαλίζει το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Νίκου Νοτιά πως «… μιλάμε μόνο με τον Κοζώνη και αισιοδοξώ πως μέχρι τη Δευτέρα θα έχει υπογραφεί το προσύμφωνο», οι φήμες πληθαίνουν πως ήδη έχει βάλει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο δράσης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα παραμείνει και την Πέμπτη στο Λονδίνο, με την επίσημη ενημέρωση να αναφέρει πως ο λόγος δεν σχετίζεται με την ΑΕΚ, ωστόσο τα σενάρια που πληθαίνουν κάνουν λόγο για το αντίθετο. Ένα εξ αυτών αναφέρει πως ο Νίκος Νοτιάς έχει συνάντηση με δύο επιχειρηματίες που εδρεύουν στο Λονδίνο και ενδιαφέρονται να γίνουν «συμπαίκτες» των βασικών μετόχων σε ένα σχήμα στο οποίο θα συμμετέχουν ακόμη οι Πέτρος Παππάς και Πόλυς Χατζηιωάννου. Δεν αποκλείεται αυτό το σχέδιο να πάρει σάρκα και οστά ακόμη και αν υπογραφεί το προσύμφωνο με τον Χαράλαμπο Κοζώνη. Ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως ο Νίκος Νοτιάς συζητά με εκπροσώπους της Morgan Stanley, η οποία έχει λόγο στη μεταβίβαση, καθώς οι μετοχές είναι υποθηκευμένες.

Εξόφληση σε… δόσεις

Ένα ακόμη ποσοστό (της τάξεως του 20%) των δόσεων των συμβολαίων που τους οφείλονται θα καταβληθεί στους παίκτες της ΑΕΚ ως τις 20 Δεκεμβρίου, όπως ενημέρωσε ο Βασίλης Δημητριάδης το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα, ο Νίκος Θανόπουλος φέρεται να έχει διαβεβαιώσει τους πιστωτές της ομάδας πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθούν χρήματα. Αυτή η υπόσχεση πιθανότατα συνδέεται με το γεγονός πως τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ θα εισπράξει χρήματα από τα τηλεοπτικά.

Εκτός και ο Καφές

Μετά τους Σκόκο και Νέμεθ, ένας ακόμη παίκτης της ΑΕΚ τέθηκε νοκ άουτ από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (19:00). Ο λόγος για τον Παντελή Καφέ, που ακόμη αισθάνεται κάποιες ζαλάδες από το τροχαίο ατύχημα και τη διάσειση που του απέφερε την περασμένη Παρασκευή. Ο Σεμπαστιάν Σάχα ξεπερνά την κάκωση στον έσω πλάγιο και θα επιχειρήσει να προπονηθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο Γιάχιτς, που έχει ξεπεράσει τη θλάση. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που σήμερα (10/12) γιορτάζει τα 61α γενέθλιά του, αναμένεται να αποκαλύψει τα πρώτα πλάνα του για το προσεχές παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES