10 Δεκ 2009

ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ : ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ;;;

Τα τελευταία χρόνια η ευχάριστη έκπληξη στο ποδόσφαιρο του νησιού μας λέγεται ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ (ΓΑΡΟΥΝΑ). Θαυμάσια αγωνιστική παρουσία στη Δ’ Εθνική, κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών (μοναδική ομάδα στη ΒΔ Ελλάδα), δικό της γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, σωστό και υγιές διοικητικό συμβούλιο, δείχνουν μια ομάδα έτοιμη να κάνει την υπέρβαση και να ανέβη σε επαγγελματική κατηγορία , με κάποιες βέβαια προυποθέσεις.
Αυτό θα έχει πολλά θετικά και σχεδόν κανένα αρνητικό. Κατ’ αρχάς θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν καλύτερα οι κερκυραίοι ποδοσφαιριστές που πραγματικά αξίζουν ( ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΠΕΛΑΗΣ, ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ και φυσικά πολλοί άλλοι ). Επίσης δε θα ξενιτεύονται κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές – αξίες ( ΡΩΣΣΗΣ, ΚΟΝΙΣΠΟΛΙΑΤΗΣ, ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, και τόσοι άλλοι…). Οι καλοί κερκυραίοι ποδοσφαιριστές θα μένουν...

...στο νησί και φυσικά όσοι πραγματικά αξίζουν θα προωθούνται στη μεγάλη μας ομάδα (ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ). Θυμάστε την περσυνή ομάδα ΝΕΩΝ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ;; Αλήθεια αυτά τα παιδιά (όσα αξίζουν βέβαια), δεν θα μπορούσαν να παίξουν Γ’ Εθνική;; Πολύ άνετα σας πληροφορώ….
Αυτό εξυπακούεται ότι θα σημαίνει και την συννενόηση των παραγόντων στον πιο πάνω στόχο. Δεν μπορώ να διαννοηθώ ότι όλη η Ελλάδα βγάζει ποδοσφαιριστές και η Κέρκυρα όχι. Δεν είναι δυνατόν, δε γίνεται αυτό. Κάτι άλλο συμβαίνει και κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο ποσοστό της ευθύνης το έχουν οι κατά καιρούς παράγοντες οι οποίοι ποτέ δεν έκαναν ένα σωστό προγραμματισμό προς αυτή την κατεύθυνση.
Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις καλών κερκυραίων ποδοσφαιριστών που ‘χάθηκαν’ επειδή μέσα σε μια νύχτα πίστεψαν ότι έγιναν ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ και ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ !!! Όμως κι εδώ πιο πολύ έφταιξαν οι κοντινοί τους άνθρωποι που δεν τους έδειξαν το σωστό δρόμο όταν πήραν τα μυαλά τους αέρα….
Είναι τώρα λοιπόν η χρυσή ευκαιρία με τη ΒΟΛΙΔΑ να αναβαθμιστεί και να αναδειχτεί το ποδόσφαιρο της Κέρκυρας. Μια παρόμοια ευκαιρία είχαμε πριν 22 χρόνια (1987) με τον ΟΛΥΜΠΟ και τη χάσαμε. Ας μη τη χάσουμε και τώρα……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES