14 Νοε 2009

Αστέρας η Κέρκυρα, «ανέτρεψε» τον Αγροτικό!

Η κερκυραϊκή ομάδα αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 0-2, κατάφερε με ηρωικό τρόπο να αντρέψει το αποτέλεσμα, να πάρει το τρίποντο και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακa
Παρότι το παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον ΑΟ Κέρκυρα, τελικά η σημερινή μέρα (Παρασκευή και 13) δεν αποδείχθηκε γρουσούζικη για τους «Φαίακες», οι οποίοι πήραν τη νίκη με σκορ 3-2, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.

ΗΡΩΙΚΗ ΝΙΚΗ!
Η κερκυραϊκή ομάδα κατέκτησε με ηρωικό τρόπο το «τρίποντο», αφού από νωρίς βρέθηκε να χάνει με 0-2. Εν τέλει πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή του σκορ και θα διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα έρθουν στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

ΤΟ… ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ!
Οι «κυανέρυθροι» απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα! Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς, μετά από εκείνο της Ρόδου με τον Διαγόρα.
Παράλληλα δε, με τη σημερινή επιτυχία ο ΑΟΚ διατήρησε και το αήττητο στο Πρωτάθλημα (έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες), έχοντας το απόλυτο σε νικηφόρα αποτελέσματα μέσα στην έδρα του (4 στα 4).

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Η ομάδα του Ευόσμου πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού στο 22’ είχε πάρει το προβάδισμα με διαφορά δύο τερμάτων και όλα έδειχναν πως η βραδιά θα ήταν… μαύρη για τους Κερκυραίους. Αυτοί, όμως, είχαν την… απάντησή τους, αφού το 0-2 τους πείσμωσε και ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους.
Έτσι, πριν συμπληρωθεί το ημίωρο του ματς, ο ΑΟ Κέρκυρα μείωσε το σκορ σε 1-2. Η μεγάλη ανατροπή είχε αρχίσει!
Στην εκπνοή του ημιχρόνου η ομάδα του νησιού μας έχασε πέναλτι και λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει για την ανάπαυλα, οι ισορροπίες του παιχνιδιού άλλαξαν, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν αποβολή κι έμειναν με δέκα παίκτες.
Στην επανάληψη, ο ΑΟ Κέρκυρα μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Παίζοντας… φουλ επίθεση κι έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ξεκίνησε μια αντεπίθεση διαρκείας, κλείνοντας τους αντίπαλους στα καρέ τους, και πέτυχε δύο ακόμη γκολ.
Η λήξη του ματς βρήκε τους παίκτες της νησιώτικης ομάδας να αποχωρούν θριαμβευτές από το γήπεδο, χειροκροτούμενοι από τους φιλάθλους τους. Λίγα λεπτά αργότερα δημιουργήθηκε επεισόδιο (ευτυχώς μόνο φραστικό) ανάμεσα σε οπαδούς του ΑΟΚ και σε παράγοντες του Αγροτικού Αστέρα. Τα πνεύματα ηρέμησαν ύστερα στην επέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων.

ΓΚΟΛ – ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ
Στο 10’ Ο Δινόπαππας με κοντινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στη φιλοξενούμενη ομάδα (0-1).
Στο 22’ ο Μπεκιάρης με εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής διπλασίασε το σκορ για τον Αγροτικό Αστέρα (0-2).
Στο 28’ οι «Φαίακες» μείωσαν σε 1-2 με κεφαλιά του Γιαννιτσανάκη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ από τον Ρεπερνέ.
Σ70 44’ ο ΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωάννου από τον Τσούκλη, σε εναέρια μονομαχία μέσα στην περιοχή. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Τσίγκας, όμως ο τερματοφύλακας Γιακουμής απέκρουσε στη δεξιά του γωνία.
Στο 67’ η κερκυραϊκή ομάδα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Τσίγκας πήρε πάσα από τον Λαμπρόπουλο και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-2.
Στο 77’ ο ΑΟ Κέρκυρα πήρε κεφάλι στο σκορ, επιτυγχάνοντας τη μεγάλη ανατροπή, Ο Κοντοσδήμος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπερνς με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 3-2.


Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Αποστολίδη από τον Σύνδεσμο του Πειραιά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+) απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κρουστανέλη, επειδή έκανε σκληρό φάουλ στον Γκουστάβο.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπάρμπας (στο 22’), Χασιώτης (στο 32’), Τσούκλης (στο 39’), Λουρένσο (στο 78’), Αποστολίδης (στο 82’) και Βενέτης (στο 92’).


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γιαννιτσανάκης (60’ Βενέτης), Φλαβίνιο (75’ Ίσραελ Σίλβα), Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μπερνς, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Πελαγίας, Ρεπερνέ, Τσίγκας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Φοιρός): Γιακουμής, Γ. Παπαδόπουλος, Χασιώτης, Βαγγελόπουλος, Μπάρμπας, Κούτσης, Μπεκιάρης, Τσούκλης, Κρουστανέλης, Ναλπάντης (62’ Μπλαζέφσκι), Δινόπαππας (70’ Στεφανίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES