14 Νοε 2009

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Νέμεθ


Δέκα ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει τελικά ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ελπίδων της χώρας του κόντρα στην Ιταλία και οι εξετάσεις του έδειξαν πως υπέστη διάστρεμμα, γλιτώνοντας έτσι τα χειρότερα. «Προτεραιότητα η ΑΕΚ για τον Ιορντάκε», δήλωσε ο Φλορίν Μανέα στη «SportDay».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η «Ένωση» θα στερηθεί τις υπηρεσίες του διεθνούς ποδοσφαιριστή στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα (στις 21 Νοεμβρίου) και στη συνέχεια λογικά θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αρχικά, το ιατρικό επιτελείο της Ουγγαρίας φοβήθηκε ότι πρόκειται για κάταγμα, αλλά υποβλήθηκε χθες το βράδυ σε ακτινογραφία και δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις.

«Ενιωσα ένα δυνατό "κρακ" πέφτοντας στο χόρτο και όταν προσπάθησα να σηκωθώ, δεν τα κατάφερα. Ενιωθα "νεκρό" το πόδι! Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχω υποστεί ρήξη συνδέσμων», τόνισε ο παίκτης που έχει δοθεί δανεικός από τη Λίβερπουλ.
Η ανησυχία του Κοζώνη

Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως βρίσκεται η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Χαράλαμπο Κοζώνη, ύστερα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ένωση» και ενημερώνει ότι στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Εταιρείας. Από την πλευρά του, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του εμφανίζονται ανήσυχοι από τυχόν «τρικλοποδιές» που θα βάλει κάποιος ή κάποιοι από τους μετόχους των «κιτρινόμαυρων».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι διοικούντες την ΑΕΚ πρότειναν στους εκπροσώπους του κ. Κοζώνη να ρυθμιστεί ένας μακρύς διακανονισμός με δόσεις για την αποπληρωμή των χρεών της «Empire», κάτι που δεν φάνηκε να βρίσκει σύμφωνη την πλευρά του 65χρονου επιχειρηματία.

Όσον αφορά την ΠΑΕ, στα 20 εκατ. ευρώ αναμένεται να οριστεί η... κατάθεση που οφείλει να κάνει ο κ. Κοζώνης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να κάνει την ΑΕΚ δική του. Τα χρήματα αναμένεται να μπουν στα ταμεία της «Ένωσης» τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES