14 Νοε 2009

Τέλος ο Παπακώστας από την Καβάλα!

«Χώρισαν» οι δρόμοι της Καβάλας και του Γιάννη Παπακώστα το απόγευμα του Σαββάτου (14/11). Ο Έλληνας τεχνικός έθεσε στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή καθώς ήταν αδιάλλακτος στην αρχική απόφασή του.

Ο κ. Παπακώστας φέρεται ότι ήταν δυσαρεστημένος το τελευταίο διάστημα λόγω δημοσιευμάτων που έφερναν τους διοικούντες την Καβάλα να συζητούν με άλλους προπονητές.

Προσωρινός αντικαταστάτης του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Βαγγέλης Γούτης, ο οποίος δεν αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ, την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλα:

«Η ΠΑΕ Καβάλα έλυσε σήμερα την συνεργασία της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα. Τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα πετυχημένη συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο μέχρι χθες βοηθός προπονητή Βαγγέλης Γούτης με βοηθό του τον Νίκο Καραμπιμπέρη.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας ευχαριστεί τη διοίκηση της ομάδος Νέα Καβάλα και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό της κο Σταύρο Ψωμιάδη για την άψογη συνεργασία, που είχε όλο το διάστημα της παραμονής του στην ομάδα, όπως και τους ποδοσφαιριστές και όλους τους ανθρώπους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES