14 Νοε 2009

Από Δευτέρα «πιάνει» ο Κονσεϊσάο

Την τελευταία του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε την Παρασκευή ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος μέσος, αφού συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα και συμφώνησαν ότι έφθασε η μέρα να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους ακολούθησε κανονικά την 90λεπτη προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο 35χρονός χαφ θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον "δικέφαλο του Βορρά" από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολούθησε η πρώτη δήλωση του ίδιου πριν από την επίσημη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας: «Θέλω να ανακοινώσω σήμερα το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Κοιτώντας πίσω, είμαι περήφανος για όσα πέτυχα. Είμαι περήφανος επίσης επειδή κρεμάω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια σ' έναν πραγματικά μεγάλο σύλλογο. Αποδέχθηκα με μεγάλη τιμή την πρόταση του προέδρου Ζήση Βρύζα να αναλάβω τη θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος και να συνεχίσω να αποτελώ κομμάτι του ΠΑΟΚ».

Προετοιμασία ενόψει Άρη

Φωνές στους παίκτες του έβαλε ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής, επειδή οι παρατήρησε νωχελικότητα κατά τη διάρκεια των ασκήσεων που τους είχε βάλει. Ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά» ήθελε να δουλέψει ιδιαίτερα στις αντεπιθέσεις και τον αιφνιδιασμό της αντίπαλης άμυνας, παράλληλα με την αποφυγή του οφσάιντ, αλλά κατά τη διάρκεια των πρώτων ασκήσεων, που έγιναν χωρίς εστίες, αναγκάστηκε να διακόψει τρεις φορές την προπόνηση, για να βάλει τις φωνές στους παίκτες του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σάντος παρουσίασε στο γήπεδο κάποιες από τις σκέψεις που έχει για το ντέρμπι με τους «κίτρινους», αφού για 90 λεπτά δούλεψε με το ίδιο σχήμα στους βασικούς. Η άμυνα που χρησιμοποίησε αποτελούνταν από τους Τσιρίλο – Μαλεζά, Αραμπατζή δεξιά και Σαβίνι αριστερά, ενώ στο κέντρο υπήρχε το τρίο Γκαρσία – Βιτόλο και μπροστά τους ο Ιβιτς, σε ένα σχήμα που μάλλον είναι σίγουρο για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, έπειτα από τρεις μέρες ατομικών προπονήσεων λόγω της επιβάρυνσης που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο 23χρονος παίκτης επί μιάμιση ώρα τα έδωσε όλα και ήταν μάλιστα σε καλή κατάσταση, πετυχαίνοντας κάποια γκολ στο μίνι διπλό που έγινε.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Ολιβιέ Σορλέν, ο οποίος πήρε μία ημέρα παραπάνω άδεια από τους υπόλοιπους για να ταξιδέψει στην πατρίδα του, από την οποία θα επιστρέψει τη Δευτέρα για να συμμετάσχει κανονικά και στην προπόνηση.

Για το Σάββατο και την Κυριακή υπάρχει ρεπό, ενώ η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις το μεσημέρι της Δευτέρας. Από εκείνη την ημέρα ο ΠΑΟΚ θα μπει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Αρη.

Οριστικά χωρίς οπαδούς

Με φιλάθλους μόνο του Άρη θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την επόμενη αγωνιστική, αφού οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν μεταξύ τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του εκπροσώπου της Μάκη Γκαγκάτση, συμφώνησε να δοθούν 4.000 εισιτήρια στην ΠΑΕ Άρης, υπό την προϋπόθεση να λάβουν τον ίδιο αριθμό και στον αγώνα του δευτέρου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι εκπρόσωποι των «κίτρινων» ζήτησαν 5.500 κομμάτια, για το ματς της Τούμπας με αποτέλεσμα να μη μπορεί να βρεθεί λύση και με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (η οποία εξαρχής δεν ήθελε να γίνουν μετακινήσεις φιλάθλων) αποφασίστηκε οριστικά τα ντέρμπι να γίνουν με την παρουσία μόνο οπαδών των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES