14 Νοε 2009

ΑΡΗΣ: Φιλικό δοκιμών

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε από το οικογενειακό φιλικό ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός προπονητής χώρισε τους παίκτες του σε «κίτρινους» και «μαύρους», με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Σέρχιο Κόκε. Απόντες ήταν οι Κουλουχέρης και Φλάβιο (ατομικό), ενώ ο Νάτσο Γκαρσία συνέχισε την αποθεραπεία του.

Στο πρώτο ημίχρονο την ομάδα των κίτρινων αποτελούσαν οι: Πιοβεζάν, Νασούτι, Ρομπέρζ, Νέτο, Αράνο, Νάφτι, Φερνάντεζ, Κάλβο, Χαβίτο, Κάμπορα και Κόκε, ενώ με τους μαύρους αγωνίστηκαν οι Πέσκοβιτς, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Ρόβας, Ντέιλι, Πίτου Γκαρσία, Πρίττας, Γκρασιάν, Λαμπριάκος, Μπουγαίδης. Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0 με τον Κάμπορα να σημαδεύει το δοκάρι σε χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Χαβίτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τους κίτρινους αγωνίστηκαν οι: Πέσκοβιτς, Νασούτι, Ρομπέρζ, Νέτο, Αράνο, Ρόβας, Φερνάντεζ, Πίτου Γκαρσία, Χαβίτο, Γκρασιάν και Κόκε, ενώ με τους μαύρους αγωνίστηκαν οι Πιοβεζάν, Βανγκέλι, Μαυροκεφαλίδης, Μπουγαίδης, Σιστόν, Ναφτί, Ντέιλι, Κάλβο, Πρίττας, Γκαιτατζής (υπό δοκιμήν), Αραβίδης.

Την Κυριακή οι παίκτες του ΑΡΗ έχουν ρεπό, ενώ την Δευτέρα θα επιστρέψουν σε διπλές προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES