24 Νοε 2009

Τα είπαν Μπιρμπίλη-Βαρδινογιάννης για τον Βοτανικό

Να ...τρέξει τις εξελίξεις για το νέο του γήπεδο ζήτησε από την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Βαγγέλης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου ζήτησαν να κατοχυρωθούν τα 16 στρέμματα του Μπάμπη Βώβου, ανεξαρτήτως της απόφασης που θα πάρει η υπουργός για την ανοικοδόμηση του εμπορικού κέντρου ή όχι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια ανασκόπηση – ενημέρωση της υπουργού για την πορεία του έργου μέχρι σήμερα και τις εκκρεμότητες οι οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν.

Με δεδομένο ότι όπως αποφάσισε και το ΣτΕ, η χωροθέτηση του γηπέδου στον κοινόχρηστο χώρο του Ελαιώνα είναι συνταγματικά ορθή, η πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε από την Υπουργό να προχωρήσει το Υπουργείο στις απαραίτητες διαδικασίες και ενέργειες ώστε να κατοχυρωθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς της γης που θα κατασκευαστεί το γήπεδο.

Η εικόνα πάντως που αποκομίστηκε από την συζητήση ήταν η ταύτιση αφενός των απόψεων ως προς την αναγκαιότητα δημιουργίας του νέου γηπέδου και αφετέρου η θετική ανταπόκριση της υπουργού για την έγκαιρη επίλυση των εκκρεμοτήτων.

Επιβεβαιώθηκε η βούληση από πλευράς Υπουργείου για τη διευθέτηση του ζητήματος, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού εκφράστηκε η δεδομένη αρωγή του προς τις προσπάθειες της πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES