24 Νοε 2009

Προβληματισμός Τεννέ για την εμφάνιση


Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στην Κέρκυρα, μετά τη σημαντική νίκη στην Καλαμάτα με 1-0. Ύστερα από τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής, οι «κυανέρυθροι» όχι μόνο διατηρήθηκαν αήττητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ξέφυγαν τέσσερις πόντους από τη 2η θέση.
Πάντως, στο ματς με τους Μεσσήνιους η αγωνιστική εικόνα των «Φαιάκων» ήταν πολύ άσχημη και προβλημάτισε τον Μπάμπη Τεννέ, κάτι το οποίο ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου, σημειώνοντας ότι θα μιλήσει στους παίκτες του και θα τους κάνει παρατηρήσεις και συστάσεις, προκειμένου στο μέλλον να αποφευχθούν παρόμοιες εμφανίσεις.
Όπως τόνισε στους συνεργάτες του ο 56χρονος τεχνικός, ασχέτου αποτελέσματος δεν τιμά μια ομάδα σαν την Κέρκυρα που είναι πρωτοπόρος να παίζει με τέτοιο τρόπο και δεν θα πρέπει ο ΑΟΚ να παρουσιάσει ξανά παρόμοιο αγωνιστικό πρόσωπο, διότι με τέτοιες εμφανίσεις η επιτυχία απέχει ελάχιστα από την αποτυχία και μπορεί να στοιχίσει σε απώλεια βαθμών.
Σήμερα Δευτέρα οι «Φαίακες» έκαναν γυμναστήριο το πρωί και από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα, που είναι εντός έδρας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Στη διάθεση του Τεννέ τέθηκε ο Λουρένσο Ντα Σίλβα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES