24 Νοε 2009

Έστειλε εξουσιοδότηση και ο Νάσος Θανόπουλος

Και ο Νάσος Θανόπουλος έστειλε στον Νίκο Νοτιά την εξουσιοδότηση για να προχωρήσει η υπογραφή του προσυμφώνου για την μεταβίβαση των μετοχών στον Μπομπ Κοζώνη. Ο αδερφός του πρόεδρου της Ένωσης είναι ο δεύτερος μετά τον Παντελή Αθηνή που έδωσε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ το πληρεξούσιο.

Πλέον ο Νίκος Νοτιάς περιμένει ακόμη τις εξουσιοδοτήσεις από τους Γκίκα Γκούμα – Πόλυ Χατζηιωάννου και Πέτρο Παππά μέχρι το βράδυ της Τρίτη, όταν και λήγει η προθεσμία που τους έχει δώσει.

Έτοιμοι Ενσαλίβα και Καράμπελας

Το «παρών» στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν οι Ενσαλίβα και Καράμπελας. Οι δύο ποδοσφαιριστές γυμνάσθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς την Τρίτη και έτσι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ειδικά για τον Ενσαλίβα η επιστροφή του, δίνει ακόμη μια λύση στον τεχνικό της Ένωσης μετά από τον τραυματισμό του Γιάχιτς.

Ατομικό Νέμεθ, Μανωλάς

Εκτός αποστολής αναμένεται να είναι όμως ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος έκανε ατομικό πρόγραμμα μειώνοντας τις πιθανότητες που υπάρχουν για να είναι στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μανωλάς ο οποίος υπέστη ένα τράβηγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES