18 Νοε 2009

Τεν Κάτε: «Δεν χρειάζονται προσθήκες»

Τέλος στη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών έβαλε ο Χενκ Τεν Κάτε. Με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, ο Ολλανδός τεχνικός τονίζει πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το υλικό της ομάδας και προσθέτει πως η παρακολούθηση παικτών γίνεται στο πλαίσιο του σκάουτινγκ.

«Με αφορμή το γεγονός ότι συνδυάστηκε η παρουσία μου σε διεθνές φιλικό παιχνίδι Εθνικών ομάδων με την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα ήθελα να διευκρινίσω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου, στο οποίο θεωρώ ότι δεν χρειάζονται προσθήκες• αντιθέτως έχω και στο παρελθόν δηλώσει ότι προτιμώ να δουλεύω με πιο περιορισμένο αριθμητικά ρόστερ. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί ποδοσφαιριστές είναι μέρος της στρατηγικής μας για το scouting, συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και δεν συνδέεται με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», αναφέρει ο προπονητής του «τριφυλλιού».

«Καμιά πρόταση για Ντούριτσα»

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Γιαν Ντούριτσα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Μόσχας, Νικολάι Ναόμοφ. Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τους «πράσινους» να έχουν απλώς στα υπόψη τους τον Σλοβάκο αμυντικό, αλλά να μην «καίγονται» για την απόκτησή του. «Το πιθανότερο με τον Ντούριτσα είναι ότι θα τον παραχωρήσουμε σε άλλη ομάδα γιατί εμείς δεν του δίνουμε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Επειδή έχουν γραφτεί κάποια πράγματα για τον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση ούτε από τους Έλληνες ούτε από άλλη ομάδα», τόνισε στη ρωσική εφημερίδα «Sport-Express».

Βέτο για Βύντρα

Ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να κινηθεί για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ άλλη κίνηση θα γίνει μόνο αν πωληθεί κάποιος από τους παίκτες που υπολογίζονται. Για τον Λουκά Βύντρα υπάρχει ενδιαφέρον από τη Χέρτα Βερολίνου, αλλά ο Χενκ Τεν Κάτε φέρεται να έχει θέσει βέτο για μη πώληση του διεθνούς άσου. Προτεραιότητα είναι η παραχώρηση όσων παικτών δεν υπολογίζονται (Μάντζιος, Τζιόλης, Κλέιτον, Δημούτσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES