18 Νοε 2009

ΟΣΦΠ: Ορέγεται Ζίκο η Φλαμένγκο

Την επιθυμία του να προσλάβει τον Ζίκο στη θέση του προπονητή της Φλαμένγκο εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντελέιρ Ντουμπρόσκ. «Ακόμη ελπίζω να φέρω τον Ζίκο στη Φλαμένγκο. Με την σπουδαία του διεθνή εμπειρία θα ήταν εξαιρετικός μάνατζερ για την ομάδα», τόνισε στην εφημερίδα «El Dia» ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, που θα προσπαθήσει να επανεκλεγεί στις προσεχείς αρχαιρεσίες. Πάντως το έδαφος δεν είναι πρόσφορο για κάτι τέτοιο. Αφενός γιατί ο ιστορικός σύλλογος έχει πολλά χρέη και αφετέρου γιατί ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε δηλώσει πρόσφατα πως δεν θα ήθελε-τουλάχιστον στην παρούσα φάση-να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αμφίβολος ο Ντουντού, νυστέρι για Λεντέσμα

Αιμάτωμα στον μηρό έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ντουντού, πράγμα που σημαίνει πως οι πιθανότητες συμμετοχήες του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το προσεχές Σάββατο είναι μοιρασμένες. Παράλληλα, ο Κριστιάν Λεντέσμα αποφάσισε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός ήταν ούτως ή άλλως τραυματίας (θλάση) και θα έμενε εκτός μάχης για άλλες 2-3 εβδομάδες, ενώ πλέον η απουσία του διαρκέσει για 3-4 εβδομάδες επιπλέον. Το παρήγορο για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Λεονάρντο προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Ο Ζίκο θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι διεθνείς, με τις μεγαλύτερες ανησυχίες να υπάρχουν για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι Γκαλέτι, Τοροσίδης, Λεντέσμα, Ντάρμπισαϊρ και Ντιόγο. Οι Όσκαρ και Ζαϊρί έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και μαζί με τους Πάντο και Φετφατζίδη που ανέρρωσαν από τις ιώσεις που τους ταλαιπώρησαν θα είναι διαθέσιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES