18 Νοε 2009

Καθημερινές έχουν γίνει πλέον οι αναφορές του ρουμανικού Τύπου στον Παντελή Καπετάνο και τους ενδιαφερόμενους που «καραδοκούν» για την απόκτησή του. Μόνο που όσο φτάνει ο Ιανουάριος, οι… μνηστήρες αυξάνονται και μάλιστα οι περισσότεροι είναι από την Ελλάδα. Μετά τους Πανιώνιο, ΑΕΚ, Ηρακλή και Ατρόμητο, η ιστοσελίδα «asport.ro» αναφέρει ότι και ο ΠΑΟΚ προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που ερίζουν για την αγορά του επιθετικού της Στεάουα Βουκουρεστίου!

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο «δικέφαλος του Βορρά» προτίθεται να δώσει στη ρουμανική ομάδα 700.000 ευρώ και στον ίδιο 300.000 ετησίως. «Θέλουμε να παραμείνει ο Παντελής, αλλά εξαρτάται από τον ίδιο», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Στεάουα, Μπασαράμπ Παντούρου, ενώ πηγή του συλλόγου είπε στην εφημερίδα πως «... δύσκολα θα δεχτεί μείωση των αποδοχών του και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα».

Ο 26χρονος άσος έχει πετύχει φέτος 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Στεάουα, αλλά είναι αμφίβολο αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του, δεδομένης της παρουσίας των Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο και Παπάζογλου στην επιθετική γραμμή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES