15 Νοε 2009

ΠΑΟ: Χάνει τον Σιμάο


Τις υπηρεσίες του Σιμάο Μάτε Ζούνιορ θα στερηθεί ο Χενκ Τεν Κάτε για περίπου έναν μήνα. Ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού έπαιξε χθες 90 λεπτά στην εντός έδρας επικράτηση (1-0) της εθνικής Μοζαμβίκης κόντρα στην Τυνησία, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο Κόπα Άφρικα που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου (του νέου έτους) στην Αγκόλα. Το τελευταίο παιχνίδι του 21 ετών μέσου θα είναι στις 19 Δεκεμβρίου, όταν το «τριφύλλι» υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα χάσει τα εξής ματς: στις 6 Ιανουαρίου εντός με τον Εργοτέλη, στις 9 εκτός με τη Ξάνθη, στις 17 εντός με τον Πανθρακικό, στις 24 εκτός με τον Άρη και στις 31 εντός με την ΑΕΚ. Μάλιστα, οι «πράσινοι» θα παίξουν στις 13 ή στις 20 Ιανουαρίου με τον Πιερικό για το Κύπελλο Ελλάδας (σ.σ.: θα απουσιάσει και σε αυτό το ματς).

Ο Σιμάο και οι συμπαίκτες του θα μάθουν τους αντιπάλους τους (σ.σ.: θα γίνουν τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων) στις 20 Νοεμβρίου, όταν θα διεξαχθεί στη Λουάντα η κλήρωση της διοργάνωσης.

Τι γίνεται με Χριστοδουλόπουλο, Μάντζιο και Τζιόλη

Άγνωστο παραμένει αν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Χενκ Τεν Κάτε. Προτεραιότητα για τον διεθνή μεσοεπιθετικό αποτελεί το εξωτερικό και όχι η Ελλάδα. Διαφορετικά, θα ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό, έστω κι αν δεν παίζει.

Από την πλευρά του, ο Μάντζιος κοιτάει περισσότερο στην Ιταλία (εκτός από την Κιέβο Βερόνα, φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Ρόμα και της Πάρμα). Όσον αφορά τον Τζιόλη, στο «τριφύλλι» έχουν επαφή με μία ομάδα για την παραχώρηση του 22χρονου μέσου και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

Πατέρας: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου βρέθηκε χθες το βράδυ ο Νικόλας Πατέρας και ο Κώστας Αντωνίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ουκρανία (0-0). Μάλιστα, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είχε τετ α τετ με τον ομόλογό του στον ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Πατέρας δήλωσε: «Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη για την πρόκριση. Τα παιδιά προσπάθησαν, έδωσαν ό,τι καλύτερο». Να σημειωθεί ότι ο Χενκ Τεν Κάτε εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του και πήγε στην Ολλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES