15 Νοε 2009

Απάντηση Πανσερραϊκού στον πρόεδρο της Ρόδου

Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Πανσερραϊκός από τις δηλώσεις του προέδρου της Ρόδου, κ. Τώνη Μαρτίνη, για την διαιτησία. Γι’ αυτό το λόγο και εξέδωσαν ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η οποία αναφέρει πως… «ο Πανσερραϊκός κερδίζει τους αγώνες μέσα στα γήπεδα και δεν κερδίζει κατηγορίες στα χαρτιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «λιονταριών»:

«Σεβόμαστε το προσωπικό δράμα (σ.σ. απεβίωσε η γυναίκα του στις 5 Νοεμβρίου) που ζει ο πρόεδρος της Ρόδου, αλλά ακούγοντας τα όσα υποστήριξε περί ‘‘χειρουργείου’’ και μιας διαιτησίας υπέρ της ομάδας μας, βρισκόμαστε προ εκπλήξεως. Αν μια ομάδα έπρεπε να εκφράσει σήμερα παράπονα για τη διαιτησία, αυτή ήταν ο Πανσερραϊκός. Ποτέ δεν πήραμε νίκη χάρη στη διαιτησία. Κερδίζουμε μόνο με την αξία μας και πάντα καθαρά.

Όλη η Ελλάδα είδε πέρυσι την κατάφωρη αδικία που υπέστη ο Πανσερραϊκός. Είδε διαιτησίες ‘‘σφαγεία’’ που οδήγησαν την ομάδα μας στον υποβιβασμό. Ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα που κερδίζει τους αγώνες μέσα στα γήπεδα και δεν κερδίζει κατηγορίες στα χαρτιά.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ρόδος για τη φιλοξενία και την δωρεάν παραχώρηση εισιτηρίων για τους φιλάθλους μας. Δεσμευόμαστε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος να ανταποδώσουμε με τον ίδιο τρόπο. Και αν έχουν την οποιαδήποτε αμφισβήτηση, μπορούν να ρωτήσουν την άλλη ομάδα της Ρόδου
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES