15 Νοε 2009

Οι απουσίες έφεραν νέα πρόσωπα στην Εθνική!

Εκτός αποστολής και για τον αγώνα του Ντόνετσκ έμειναν ο Κώστας Χαλκιάς και ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και ο μπακ-χαφ του Ολυμπιακού δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και ο Ότο Ρεχάγκελ έκρινε σκόπιμο να τους αφήσει στην Αθήνα.

Για αυτό το λόγο, μετά το ματς με τους Ουκρανούς, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε στη «γαλανόλευκη» τον Γιώργο Γκαλιτσιο και τον Γιώργο Τζαβέλα, οι οποίοι προπονήθηκαν σήμερα το πρωί για πρώτη φορά με το εθνόσημο στο στήθος.

Ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά την κατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν από το χθεσινό αγώνα, αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς, αλλά σήμερα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός προπονητής μίλησε στους διεθνείς, τονίζοντας ότι η πρόκριση είναι ανοιχτή. «Έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης», είπε ο Ρεχάγκελ, «αρκεί να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο που παρουσιάσαμε στο πρώτο ματς. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά σταθήκαμε άτυχοι», συνέχισε. «Πάμε για δύο αποτελέσματα και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή σας. Εγώ πιστεύω στην πρόκριση και πάμε στην Ουκρανία για να περάσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πλέον, στην αποστολή της Εθνικής συμμετέχουν οι εξής: Σηφάκης (Άρης), Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Μόρας (Μπολόνια), Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Τζιόλης (Παναθηναϊκός), Μάκος (ΑΕΚ), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Πλιάτσικας (Σάλκε), Νίνης (Παναθηναϊκός), Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Γκέκας (Λεβερκούζεν), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Γκαλίτσιος (Ολυμπιακός) και Τζαβέλας(Πανιώνιος).

* Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Ουκρανία-Ελλάδα και ίσως στη διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν είτε θετικές είτε αρνητικές εξελίξεις. Βέβαια, οι Ουκρανοί ως γνωστόν αξιώνουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέχρι αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι στον «αέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES