15 Νοε 2009

ΑΕΚ: Την Τρίτη οι υπογραφές!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία της υπογραφής του προσυμφώνου, το οποίο συντάσσουν τα νομικά επιτελεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Χαράλαμπου Κοζώνη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου στον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών συναντήθηκαν χθες το πρωί και εκτιμάται ότι μεθαύριο –το αργότερο– θα πέσουν οι υπογραφές.

Το μόνο που φοβάται ο κ. Κοζώνης είναι τυχόν «τρικλοποδιές» που θα βάλει κάποιος ή κάποιοι από τους μετόχους των «κιτρινόμαυρων». Ο 65χρονος επιχειρηματίας θα είναι σίγουρος μόνο αν καταβάλει 20 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αφού θα εξασφαλίσει όπως επιθυμεί το 87% των μετοχών της «Ένωσης». Αυτό αναμένεται να συμβεί στις 7 Δεκεμβρίου, όταν και ορίστηκε η τακτική γενική συνέλευση.

Η πλευρά του κ. Κοζώνη επιφυλάσσεται μήπως οι ορκωτοί λογιστές δεν προλάβουν να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους, αν και πιστεύουν ότι είναι απίθανό να μην έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η γενική συνέλευση θα αναβληθεί ή θα επικεντρωθεί στα υπόλοιπα υπό εξέταση ζητήματα (αν και τα περισσότερα από τα εννέα σημεία αφορούν τον κ. Κοζώνη).

Έρχεται ο εκπρόσωπος του Μπλάνκο…

Σήμερα φτάνει στην Αθήνα ο εκ των εκπροσώπων του Ισμαέλ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία, η παρουσία του όμως στην Ελλάδα δεν συνδέεται απαραίτητα με εξελίξεις στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού. Εκείνο που απασχολεί τον Νίκο Θανόπουλο είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου στον Χαράλαμπο Κοζώνη.

Μάλιστα, έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ με τον μάνατζερ του «Ζορό», Χουάν Μπέρος, και τότε ο πρώτος είχε εξηγήσει στον δεύτερο την κατάσταση στον σύλλογο, ζητώντας του να κάνουν υπομονή και το τελικό ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι του Μπλάνκο γνωρίζουν πως έχει η κατάσταση στην ΑΕΚ και εκτιμούν πως εκείνο που θα συμβεί είναι η μετάθεση των εξελίξεων για αργότερα.

Έτοιμος με Καβάλα ο Νέμεθ!

Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα βρίσκεται ο Κρίστιαν Νέμεθ για το σαββατιάτικο (21/11) παιχνίδι στην έδρα της Καβάλας. Σύμφωνα με τον ουγγρικό Τύπο, ο 20χρονος επιθετικός της ΑΕΚ θα μείνει μερικές μόνο μέρες εκτός προπονήσεων και λογικά θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα, ύστερα από το διάστρεμμα που υπέστη στη δεξιά ποδοκνημική (στο παιχνίδι της Ελπίδων της Ουγγαρίας με την Ιταλία) και θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES