15 Νοε 2009

ΛΕΥΚΙΜΜΗ - ΠΡΕΒΕΖΑ

Αν και βελτιωμένη η ΑΕ Λευκίμμης γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Πρέβεζα.
Μετά τα πρώτα δέκα αναγνωριστικά λεπτά, η ομάδα της Λευκίμμης προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τον Σάντα και τον Βλάσση Β. όμως η καλή αμυντική λειτουργία της Πρέβεζας στάθηκε εμπόδιο.
Στο 25΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν ο Δήμας έκανε τη σέντρα, ο Καλογερόπουλος απέκρουσε την μπάλα, αλλά αυτή στρώθηκε στον Ντέτσικα που δε δυσκολεύτηκε με σουτ να νικήσει τον Μακαντάνη.
Με το ξεκίνημα στο β΄ ημίχρονο, όμως ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία για τους παίκτες της ΑΕΛ αφού στο πρώτο λεπτό  ο Ντέτσικας, μετά από πάσα του Δημουλή, διπλασίασε τα τέρματα της Πρέβεζας.
Μην έχοντας άλλη επιλογή, Κερκυραϊκή ομάδα έπαιξε πιο επιθετικά, ρίσκαρε και μείωσε στο 55΄ όταν ο Λειτούργης τροφοδότησε σωστά τον Σάντα κι αυτός με πλασέ νίκησε τον Λιάσκο.
μειώνοντας το σκορ.
Η ΑΕΛ ανέβασε κι άλλο ταχύτητα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την οπισθοχώρηση της Πρέβεζας, δεν μπόρεσε όμως να φτάσει στην ισοφάσιση.
Διαιτητές: Μηριούνης, Γεωργάκης, Παπάς.
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Μακαντάνης, Γαστεράτος, Καλογερόπουλος (70΄ Παντελίδης), Βασιλάκης, Μίαρης, Βλάσσης Ε., Λειτούργης (53΄ Νικόπουλος), Σουλάνης (75΄ Κάντας), Σάντας, Βλάσσης Β., Τσεβανέδης.
ΠΡΕΒΕΖΑ: Λιάσκος Α., Γκρουβάς, Μάρκος, Δήμας Χ., Σκιαμάνος (65΄ Σιδέρης), Αντωνόπουλος (90΄ Βρυώνης), Ντέτσικας, Λιάσκος Ρ., Κώστας, Ναστούλης, Δημουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES