20 Νοε 2009

ΟΣΦΠ: Στην προπόνηση ο Κόκκαλης

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πήγε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ συνομίλησε με τον Ζίκο για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και ζήτησε από τον Βραζιλιάνο τεχνικό τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΣ το Σάββατο. Νωρίτερα, ο Σωκράτης Κόκκαλης επισκέφθηκε και τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε συνομιλία με τους στενούς του συνεργάτες, με θέμα συζήτησης τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό είναι ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Σέρβου στη «SportDay». Ο Τσβίγιαν Μιλόσεβιτς ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια ομάδα που μπορεί να συγκινήσει τον πελάτη του. «Ο Ολυμπιακός τού αρέσει. Είναι μία επιλογή που μπορεί να τον συγκινήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων», ο ατζέντης του Σέρβου επιθετικού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κ. Μιλόσεβιτς στη «SportDay»:

«Το θέμα δεν έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες. Αυτό που ενδιαφέρει τον "Γιόβα" και το έχει δηλώσει πολλές φορές είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένας παίκτης που θέλει και πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει δηλώσει ότι θέλει να παίξει σ' ένα πιο εξελιγμένο πρωτάθλημα, όπως το ισπανικό ή το γερμανικό, αλλά πιο πολύ τον ελκύει το Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε μία ανεπίσημη πρόταση από γερμανικό σύλλογο, την οποία απορρίψαμε. Στο παρελθόν υπήρχε και άλλη μία από τη Βαλένθια, όμως τα χρήματα ήταν υποτιμητικά για την αξία του Μίλαν», τόνισε ο κ. Μιλόσεβιτς.

Στη συνέχεια, ο ατζέντης του Γιοβάνοβιτς πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός τού αρέσει. Είναι μία επιλογή που μπορεί να τον συγκινήσει. Είναι ένα γνωστό κλαμπ στην Ευρώπη, με θερμούς φιλάθλους και συνεχή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι σημαντικό. Ακούω και ξέρω για το ενδιαφέρον, αλλά όσο δεν έχω κάτι ουσιαστικό στα χέρια μου, δεν μπορώ να εκτιμήσω αν ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να τον αποκτήσει. Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό θα είναι να προκριθεί στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να βελτιώσει τις πιθανότητές του».

«Στόχος Ολυμπιακού και ΠΑΟ ο Κουαρέσμα»!

Στην επιφάνεια επανέρχεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρικάρντο Κουαρέσμα, έπειτα από ένα δημοσίευμα της «Corriere dello Sport». Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» μαζί με τον Παναθηναϊκό (!) βρίσκονται στη λίστα με τους «μνηστήρες», όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Πόρτο. Ο Κουαρέσμα αγωνίζεται στην Ίντερ, η οποία το καλοκαίρι ήθελε να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα.

Οι Πειραιώτες θα επιθυμούσαν να πάρουν τον Πορτογάλο, αρκεί να μην πληρώσουν μια περιουσία για την απόκτησή του. Εκείνο που επαναλαμβάνεται σε καθημερινή βάση από τη διοίκηση είναι ότι «δεν είναι ακόμα ώρα για μεταγραφές», αν και έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με κάποιους μάνατζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES