20 Νοε 2009

ΠΑΟ: Το Μουντιάλ φέρνει προτάσεις

Έναν επιπλέον λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την πρόκριση της Εθνικής στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Αυτός δεν είναι άλλος από την προβολή που θα έχουν οι «πράσινοι» διεθνείς και ιδίως όσοι βρίσκονται στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Οι Τζιόλης, Μάντζιος λογικά θα ταξιδέψουν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και δικαιολογημένα οι ιθύνοντες εκτιμούν ότι θα είναι πιο εφικτό να φέρουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Βέβαια, αμφότεροι μπορεί να πουληθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο, οπότε οι ιθύνοντες θα απαλλαγούν από τα συμβόλαιά τους. Ακόμη, όμως, και να δοθούν δανεικοί εκτιμάται ότι θα ανεβάσουν το κασέ τους και θα παραχωρηθούν πιο εύκολα σε άλλη ομάδα.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» περιμένει κρούση και για τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος έχει το αβαντάζ έναντι των υπολοίπων ότι παίρνει πολλά παιχνίδια με την Εθνική και επίσης αγωνίζεται βασικός στην ομάδα του.

Αποθέωση για «Σάλπι»!

Την τιμητική του είχε χθες στην Παιανία ο «χρυσός» σκόρερ της Εθνικής μας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Η ατμόσφαιρα από το Ντόνετσκ… μεταφέρθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού και όλοι διοργάνωσαν μια μίνι γιορτή: «Έλα παικτούρα ‘Σάλπι’», φώναξε κάποια στιγμή ο Καραγκούνης και αμέσως μαζί με τους Κατσουράνη, Τζόρβα, Νίνη και Βύντρα τον σήκωσαν στα χέρια και άρχισαν να τον πετούν στον αέρα: «Σαλπιγγίδης οε, οε, οε», ήταν το κυρίαρχο σύνθημα.

Στο διάστημα της παρουσίας της ομάδας στο ξενοδοχείο, ο Κώστας Αντωνίου μοίρασε συγχαρητήρια στους διεθνείς για τη μεγάλη τους επιτυχία, αλλά και στον Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Είμαστε περήφανοι για εσάς. Θέλω να σας μεταφέρω τα συγχαρητήριά μου και της διοίκησης για τη σπουδαία επιτυχία σας. Μάλιστα, ο πρόεδρος αποφάσισε να δώσει 100.000 ευρώ πριμ σε όλους τους παίκτες της Εθνικής, διότι μας κάνατε περήφανους. Φέραμε και τα απαραίτητα συνοδευτικά για να το γιορτάσουμε. Αυτή η επιτυχία ήταν τεράστια και για σας προσωπικά και για τον Παναθηναϊκό. Γράψατε ιστορία. Αυτό που κάνατε θα μείνει για πάντα. Συγχαρητήρια σε όλους. Κοιτάξτε να χαρείτε το Μουντιάλ όταν έρθει η ώρα.

Από εδώ και πέρα να κοιτάξουμε και τη δική μας ομάδα, της οποίας η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Βέβαια, μην ξεχάσουμε και έναν ακόμα παίκτη της ομάδας μας που θα πάει στο Μουντιάλ. Ζιλμπέρτο, μη σου φαίνεται παράξενο όλο αυτό που κάνουμε τώρα. Εσείς πάτε συνέχεια στο Μουντιάλ αλλά εμείς δεν έχουμε αυτή τη χαρά».


Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Χενκ Τεν Κάτε, λέγοντας: «Σας αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Χαίρομαι και είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σε μια ομάδα που έχει τόσο πολλούς παίκτες στο Μουντιάλ. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά. Πίστευα στις δυνατότητές σας και ότι μπορείτε να τα καταφέρετε». Βέβαια, ο Ολλανδός έσπευσε στη συνέχεια να χαμηλώσει τους τόνους αφού ακολουθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Πιστεύω ότι τώρα, μετά την επιτυχία της Εθνικής, μπορούμε να τα καταφέρουμε και με τον Παναθηναϊκό. Είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού και πρέπει να κοιτάω το καλό της ομάδας. Γι' αυτό από σήμερα τέλος στους πανηγυρισμούς. Αφήνουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία πίσω και κοιτάμε το πρωτάθλημα. Εχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα και πρέπει να το προσέξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES