12 Οκτ 2009

Βλέπει Formula1 η Σκωτία

f1_start.jpgΣτη Σκωτία προβλέπουν ότι θα φιλοξενήσουν Γκραν Πρι της Formula1 μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, καθώς βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Μπέρνι Έκλεστοουν, ώστε να γίνει αυτό, όπως αποκάλυψε ο υποστηρικτής της χώρας, Πολ Μόρισον, σε δηλώσεις του σε βρετανική εφημερίδα.

Κάποιες χώρες έχουν καταφέρει να μπουν στη Formula1, όπως είναι η Σιγκαπούρη και το Άμπου Ντάμπι, κάποιες άλλες όμως έχουν μπει στο… κόλπο και διεκδικούν την είσοδο στο σπορ μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια. Μια από αυτές είναι και η Σκωτία, που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μπέρνι Έκλεστοουν, ώστε να επιτεύξει τη φιλοξενία ενός Γκραν Πρι στο μέλλον.

Αυτό αποκάλυψε ο υποστηρικτής της χώρας, Πολ Μόρισον, ο οποίος σε δηλώσεις του σε βρετανική εφημερίδα τόνισε ότι μπορεί να συμβεί αυτό, παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο στη χώρα. «Μιλάω με τον Μπέρνι γι’ αυτό. Έχουμε τους δρόμους γι’ αυτό. Ο κύριος Έκλεστοουν είναι σοβαρός στο να προσθέτει νέες χώρες. Απλά επειδή δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει.

Αυτός είναι ο λόγος που θα δούμε έναν αγώνα της Formula1 στη Σκωτία στο μέλλον, σίγουρα μέσα στη δεκαετία», είπε ο Μόρισον, που παραμένει αισιόδοξος, παρά το ότι η κυβέρνηση της χώρας δεν φαίνεται διατεθειμένη να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται. «Όταν έχω κάτι στο μυαλό μου είναι απλά μια περίπτωση του να το κάνω», πρόσθεσε, χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES