12 Οκτ 2009

Ρεχάγκελ: «Είμαι εγώ στα αποδυτήρια»

Η Ελλάδα προετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στο Λουξεμβούργο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, με το κλίμα πάντως να μην είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά τα όσα συνέβησαν στη διάρκεια του ημιχρόνου με τη Λετονία.
«Αφήστε το, παιδιά. Καλύτερα να μη μιλήσω τώρα, γιατί αν μιλήσω θα πω πολλά», ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης, την ίδια ώρα που κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το μέλλον του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο.
«Να μην ξανασυμβεί. Σταματήστε επιτέλους Έγινε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Ξέρετε όλοι σας για ποιο περιστατικό μιλάω. Δεν θέλω να ξανασυμβεί αυτό! Ξέρω ότι θα υπάρξουν νεύρα και ένταση από το ματς, όμως δεν θέλω να μαλώνετε μεταξύ σας», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του.

Και συνέχισε: «Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό. ΟΚ, καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη συμφωνείτε μερικές φορές ο ένας με τον άλλον, αλλά να μην ξαναγίνει. Είμαι εγώ στα αποδυτήρια και μπορώ να παρεμβαίνω όποτε χρειάζεται και να ελέγχω αν υπάρχει πρόβλημα».

«Κόουτς, δεν υπάρχει θέμα. Δεν τσακωθήκαμε, απλά διαφωνήσαμε πάνω σε 1-2 πράγματα. Δεν έχω απολύτως τίποτα με τον Γιώργο. Νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες», ανέφερε από πλευράς παικτών ο Γιούρκας Σεϊταρίδης

Οι… διάλογοι των παικτών στο ημίχρονο

«Τι φωνάζεις συνεχώς; Δεν καταλαβαίνεις ότι μας αγχώνεις;», είπε ο Γιούρκας Σεϊταρίδη στον Γιώργο Καραγκούνη κι αυτός απάντησε πως τους φώναζε γιατί δεν κρατούσαν τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος άρχισε να βάζει τις φωνές παίρνοντας το μέρος των Γιούρκα, Τζιόλη και ανοίγοντας διάλογο με τον Καραγκούνη για τον τρόπο που έπρεπε να αγωνίζεται η εθνική.

Πάνω σε αυτή την κουβέντα συνέπεσε και η παρουσία του Σωτήρη Κυργιάκου στα αποδυτήρια, ο οποίος κατέβηκε άρον-άρον από τα επίσημα και υπερασπίστηκε τον αρχηγό της εθνικής τονίζοντας ότι «καλά κάνει» που φωνάζει την ώρα του αγώνα.

Πιλάβιος: "Στο πλαίσιο της λογικής"

«Η Εθνική ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Καταλαβαίνω πως υπάρχουν διαφωνίες αλλά πάντα στο πλαίσιο της λογικής. Στο ημίχρονο έγινε ότι έγινε αλλά μάλλον αποδείχθηκε ότι ήταν καλό αφού στη συνέχεια παίξαμε καλά και κερδίσαμε», ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου στον Sentra FM 103.3. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το συμβόλαιο του ομοσπονδιακού τεχνικού θα ανανεωθεί αυτόματα, αν η Ελλάδα προκριθεί στο Μουντιάλ του 2010.

Βόκολος: "Είναι λογικό"


«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Είχα αγωνιστεί σε πολλά παρόμοια παιχνίδια. Υπάρχει μια γενική μουρμούρα και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο μέσα από την ψυχολογία των παιδιών. Είναι λογικό να έχει αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας», δήλωσε ο Λεωνίδα Βόκολος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσον αφορά τις επιλογές του Ότο Ρεχάγκελ, σχολίασε: «Πρέπει να καταλάβουμε τη θέση του προπονητή, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ομάδα. Σχετικά με τους παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, ρωτάω εγώ: Πόσο εύκολο είναι να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, από τη στιγμή που στις ομάδες μας αγωνίζονται περισσότεροι ξένοι. Κάποια στιγμή πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα».

Από εκεί και πέρα, ο Ρεχάγκελ καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με το Λουξεμβούργο, χωρίς να υπολογίζει τους Σαμαρά και Σεϊταρίδη, ο οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν. Η σημερινή προπόνηση ορίστηκε στις 18:00 στον Άγιο Κοσμά. Ο κ. Ρεχάγκελ θα μιλήσει μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης (σ.σ.: 17:30) στους εκπροσώπους του Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES